Rustikt hjemmebag på den nemme måde!

26. maj - 2018

Nye lækre brødblandinger fra Finax: Foccacia, Solsikkerugbrød og Softkernerugbrød.

Der findes ikke noget bedre end hjemmebag og duften af friskbagt brød. Men i den travle hverdag, eller når vi rejser, kan det være bøvlet og svært at nå at få bagt lige så meget, som vi gerne ville. Finax brødblandinger gør din bagning mindre tidskrævende, og så er de nemme at snuppe med i sommerhus eller på ferie, så du ikke behøver at undvære det lækre hjemmebag eller nybagte, danske rugbrød, når du er ude at rejse. Med Finax’ brødblandinger får du nemlig hjemmebag på den nemme måde uden at give køb på hverken kvalitet eller den skønne smag.

Rugbrød – smagfuld benzin til hele familien.
Er der noget, vi danskere for alvor holder af og savner, når vi rejser, så er det saftigt rugbrød. Og rugbrød smager bare bedre, når det er helt friskt og hjemmebagt.
Ud over at rugbrød indeholder masser af fibre og fuldkorn, så giver det også en god mæthed, der holder længe. Med Finax’ Solsikkerugbrød og Softkernerugbrød er det hurtigt at få bagt i hverdagen, så du har til familiens madpakker. Samtidig er det nemt at tage brødblandingerne med i sommerhus eller på ferie, fordi du kun skal tilsætte vand – gær følger nemlig med!

Få succes med det gode italienske brød.
Du har måske også flere gange forsøgt dig med at fremtrylle den helt særlige krumme, der kendetegner foccacia. Italiensk brød er en svær disciplin, selv for kompetente bage-entusiaster, for det skal være luftigt og sprødt på den helt rigtige måde og ikke mindst fuld af smag. Finax har nu gjort det lidt nemmere for dig at rulle dig ud som focacciaekspert.

Finax Italiensk Foccacia:
Hvis du elsker et godt gedigent madbrød, der stadig er let og luftigt, og godt kan lide at eksperimentere med forskellige smagsvarianter og krydderier i dit bagværk, så er Finax Italiensk Foccacia lige noget for dig. Finax’ nye brødblanding giver enten to Foccacia eller fire sprøde flutes. Det eneste, du skal tilsætte, er vand, da tørgær medfølger. Finax Italiensk Foccacia indeholder også surdej, der er en del af hemmeligheden bag et smagfuldt focaccia. Se mere her.

Finax Solsikkerugbrød:
Det populære bløde solsikkerugbrød er noget, de fleste kan genkende. Nu kommer den gamle klassiker i en ny og forbedret variant lavet af dansk mel og fyldt med solsikkekerner, der giver det struktur og bid og en skøn afrundet smag. Finax Solsikkerugbrød giver et stort rugbrød, og da der medfølger gær, skal du kun tilsætte vand. Brødet indeholder masser af fuldkorn, består af dansk mel og er både fuldkornsmærket og nøglehulsmærket. Se mere her.

Finax Softkernerugbrød:
Finax Softkernerugbrød er lavet af dansk mel og er spækket med rugflager, hørfrø, solsikkekerner og sesam. Det giver brødet en lækker smag og en saftighed, der gør, at krumme forbliver sprød og frisk. Finax Softkernerugbrød giver et stort rugbrød, og du skal kun tilsætte vand, da der medfølger gær. Brødet indeholder masser af fuldkorn, består af dansk mel og er fuldkornsmærket og nøglehulsmærket. Se mere her.

Finax er for dig, der elsker at bage – hele tiden eller bare engang i mellem, til familien eller bare for dig selv. Med fokus på håndværket, de gode råvarer og den rendyrkede kærlighed til bagning, skaber vi produkter, der smager af mere. Vores bageglæde stammer helt tilbage fra 1899, hvor Valsemøllen blev grundlagt. Lige siden dengang har vi leveret vores mel til danske bagerier og dagligvarebutikker og har været bannerfører for de gode gammeldags mølletraditioner. Vi forarbejder korn til alt fra fx mel og havregryn til spændende special- mel og melblandinger på vores egne møller i Esbjerg, Køge og Svendborg – til lige præcis dig, der elsker at bage.