Solsikkerugbrød

Solsikkerugbrød

Valsemøllen Solsikkerugbrød er fyldt med hele solsikkekerner. Rugbrødet har en mild smag og er lige til at bage.

Vi har blandet melet, kernerne og surdejen for dig – det kalder vi hjemmebag på den nemme måde! Du går hverken på kompromis med smag, kvalitet eller bageglæden. Resultatet er et lækkert saftigt rugbrød. Perfekt til alt fra morgenmaden, frokostbordet og den ekstra gode madpakke.

Der medfølger gær på toppen. Brødblandingen giver 1 stort rugbrød. Se opskriften her.
Tip: giv rugbrødet et ekstra bid med revet gulerødder. Find opskriften her.

Fuldkornsmærket Nøglehulsmærket Uden Stråforkorter Dansk

Køb det her

Ingredienser

36% rugmel, hvedemel, 12% rugflager, 12% solsikkekerner, hørfrø, tørret hvedesurdej (hvedemel, starterkultur), mørk ristet bygmalt, 2% hvedeflager, hvedeklid, salt tilsat jod, 1,5% havreflager, karamelsirup, hvedegluten, druesukker, rapsolie.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Melblanding
  • Færdigbagt Solsikkerugbrød
Energi1562KJ/373kcal
Fedt10 g
- heraf mættede fedtsyrer1,4 g
Kulhydrat52 g
- heraf sukkerarter3,2 g
Kostfibre12 g
Protein12 g
Salt1,90 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre. Vi bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.

Dansk håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner. Hver dag skaber vi spændende produkter af gode råvarer på vores egne møller i Danmark.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.