Pizzasurdej

Pizzasurdej

Giv pizza og andet italiensk bagværk en mild surdejssmag og en lækker sprød skorpe med denne tørrede pizzasurdej.

Valsemøllen Pizzasurdej er en tørret surdej på hvede, der er startet op som en traditionel surdej, og herefter tørret ind og formalet. Den er udviklet efter italienske traditioner som en ’levito madre’, så du får en mild og aromatisk surdej, og ikke den stærke og syrlige surdej, som er mere udbredt i nordisk bagværk.

Du kan anvende Valsemøllen Pizzasurdej til alle slags pizzadeje – kort- og langtidshævede og til andet italiensk bagværk. Tilsæt blot den tørrede pizzasurdej sammen med de tørre ingredienser i din opskrift.

Anvend Valsemøllen Pizzasurdej med 2-3% af melmængden. Det svarer til 20-30 g pr. 1 kg mel (ca. 6-9 tsk.). Doseringen kommer an på, hvor kraftig surdejssmag du ønsker. Valsemøllen Pizzasurdej er inaktiv, derfor skal du også anvende gær.

Produktet indeholder 100 g, det svarer til brug i ca. 20 pizzaer afhængig af pizzastørrelse og hvilken pizzaopskrift, du bruger.

Find inspiration og opskrifter til hvordan du kan bage med Valsemøllen Pizzasurdej her. 

Køb det her

Ingredienser

Tørret HVEDESURDEJ (HVEDEMEL, starterkultur).

Opbevaring

Tørt, ikke for varm og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

Energi1522 kJ / 364 kcal
Fedt1,6 g
- heraf mættede fedtsyrer0,6 g
Kulhydrat73 g
- heraf sukkerarter0,8 g
Kostfibre4,2 g
Protein11 g
Salt0,01 g

God smag og godt håndværk

Med Valsemøllens serie af Bagehjælpemidler er det muligt at bage endnu bedre bagværk, som du kender det fra de professionelle – hjemme i dit eget køkken. Produkterne tager udgangspunkt i professionelle teknikker og giver dig en genvej til endnu lækrere hjemmebag, mens råvarerne er nøje udvalgt for at give dig den bedste bageoplevelse.

Dansk håndværk siden 1899

Med vores stolte mølletraditioner skaber vi velsmagende produkter af gode råvarer på egne møller i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.