Ølandsbrød

Ølandsbrød

Valsemøllen Ølandsbrød er en smagfuld blanding af ølandshvede og almindelig hvede fra udvalgte danske kornmarker.

Vi har blandet melet og surdejen for dig – det kalder vi hjemmebag på den nemme måde! Du går hverken på kompromis med smag, kvalitet eller bageglæden. Brødblandingen indeholder ølandshvedemel, hvedemel,  speltsurdej, ristet hvedemalt og salt, og der medfølger gær på toppen. Resultatet er et smagfuldt brød eller boller med sprød skorpe.

Brødblandingen giver 2 brød. Se opskriften her.
Tip: brødblandingen kan også bruges til boller,  giver 18 boller se opskriften her.

 

Uden Stråforkorter Dansk

Ingredienser

Hvedemel, 19% ølandshvedemel, 3% tørret surdej (spelthvede, starterkultur), salt tilsat jod, ristet hvedemaltmel, emulgator (E472e), melbehandlingsmiddel (E300), enzym.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Melblanding
  • Færdigbagt ølandsbrød
Energi1427 kJ/341 kcal
Fedt1,7 g
- heraf mættede fedtsyrer0,6 g
Kulhydrat66 g
- heraf sukkerarter2,3 g
Kostfibre4,5 g
Protein12 g
Salt1,73 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre. Vi bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Al korn til denne melblanding er dyrket, høstet og malet i Danmark, så du altid kan være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet.

Dansk håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner, der skaber spændende produkter af gode råvarer. Produktet er dyrket uden stråforkorter og uden brug af nedvisningsmidler.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

Køb det her