Økologiske Proteinboller med chiafrø og maskmel

Økologiske Proteinboller med chiafrø og maskmel

Økologiske Proteinboller med chiafrø, maskmel og masser af smag

Valsemøllen Økologiske Proteinboller med chiafrø og maskmel indeholder godt med protein og masser af fuldkorn, der giver god smag og en saftig krumme – det nemme valg for dig med fokus på gode kostvaner. I samarbejde med ernæringsekspert Sara Jin Smidt har Valsemøllen skabt en brødblanding, der gør det nemt for dig at lave lækkert, økologisk hjemmebag, der kan nydes med god samvittighed til alle dagens måltider.

Upcycled food
Maskmel er et bæredygtigt melsupplement, der bidrager med gode næringsstoffer, smag og et højt protein- og fiberindhold. Mask er et overskudsprodukt fra den danske ølproduktion, som vi nu udnytter på bedste vis til at give smag, saftighed og en god ernæringsmæssig sammensætning til dine proteinboller.

Bageblandingen giver 10 boller. Se opskriften her!

Kalorieindholdet pr. bolle er 134 kcal

Næringsindhold pr. bolle (71 g) ved 10 boller: Energi 560 kJ/134 kcal. Fedt 2,8 g heraf mættede fedtsyrer 0,4 g. Kulhydrat 17 g heraf sukkerarter 2,1 g. Kostfibre 4,0 g. Protein 7,8 g.

Du finder mere inspiration på opskrifter og træningsøvelser til en sundere hverdag fra Valsemøllen og Sara Jin Smidt her.

Økologisk mel Fuldkornsmærket Nøglehulsmærket Dansk

Køb det her

Ingredienser

45% økologisk grahamsmel, 13% økologiske havreflager, økologisk hvedegluten, økologisk hvedemel, økologiske solsikkekerner, 4% økologisk maskmel (byg), økologisk rørsukker, 3,5% økologiske chiafrø, salt tilsat jod, tørret økologisk spelthvedesurdej (økologisk spelthvede, starterkultur), melbehandlingsmiddel (E300).

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Bageblanding
  • Færdigbagte proteinboller
Energi1528 kJ / 365 kcal
Fedt7,5 g
- heraf mættede fedtsyrer1 g
Kulhydrat47 g
- heraf sukkerarter5,5 g
Kostfibre11 g
Protein21 g
Salt1,65 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre. Vores råvarer er nøje udvalgt for at give dig den bedste bageoplevelse, og med Valsemøllen kan du derfor altid være sikker på, at du bager med mel af allerhøjeste kvalitet.

Dansk håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner, der skaber spændende produkter af gode råvarer.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.