Green Life Økologisk Pesto, Grøn

Green Life Økologisk Pesto, Grøn

Valsemøllen Green Life Pesto er 100% økologisk og plantebaseret og lige til at blande og servere

Med lidt olie og vand har vi gjort det nemt for dig at røre en portion pesto på ingen tid. Det er det lette og lækre, økologiske alternativ til både frokost, middag og snacks, når det skal gå hurtigt.

Pesto er god til tapasretter, pastaretter, nye kartofler, bagte rodfrugter, og til lyst kød eller fisk. Valsemøllen Green Life Økologisk pesto, grøn er med med ramsløg, persille og hvidløg.

Se opskriften her.

En pose Valsemøllen Green Life Økologisk Pesto giver ca. 200 g færdigblandet pesto klar til servering.

Økologisk mel Vegansk

Køb det her

Ingredienser

Linsemel*, solsikkekerner*, 10% persille*, basilikum*, 6% hvidløg*, paprika*, løg*, tomatpulver*, salt, 4% ramsløg*, enzymatisk hydrolyseret protein (raps*), oregano*, peber*, æble*, gulerødder*, dextrose*.*Økologisk. Kan indeholde spor af gluten.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Tørblanding
  • Færdigrørt pesto
Energi1469 kJ/351 kcal
Fedt11 g
- heraf mættede fedtsyrer1,3 g
Kulhydrat36 g
- heraf sukkerarter7,9 g
Kostfibre14 g
Protein20 g
Salt2,15 g

Valsemøllen Green Life

Hos Valsemøllen gør vi det nemt for dig, at få mere økologi og grønt ind i madlavningen. Valsemøllen Green Life er en 100% vegetarisk og økologisk serie, der er lige til at lave – til dig, der sætter pris på økologiske råvarer og en grønnere livsstil. Med Valsemøllen Green Life Økologisk Pesto – et let og lækkert alternativ, når det skal gå hurtigt.

Dansk håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner, der skaber spændende produkter af gode råvarer.

Når du elsker en grønnere hverdag, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del dine tips med os @valsemollengreenlife.

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.