Italiensk Focaccia

Italiensk Focaccia

Valsemøllen Italiensk Focaccia en klassiker fra det italienske køkken, der nemt kan nydes på både frokost- og middagsbordet.

Vi har blandet melet og surdejen for dig – det kalder vi hjemmebag på den nemme måde! Du går hverken på  kompromis med smag, kvalitet eller bageglæden. Brødblandingen inderholder tipo 00 hvedemel, durumhvedemel, hvedesurdej og salt, og der medfølger gær på toppen. Resultatet er et smagfuldt italiensk focaccia, saftigt og svampet med en rigtig flot struktur og sprød skorpe. Du kan også bruge dejen til pizzabunde, mini pizza’er, madbrød og flutes. Velbekomme!

Brødblandingen giver 2 Focaccia. Find opskriften her.
Tip: Brødblandingen kan også bruges til en masse andet lækkert bagværk, bl.a. sprøde flutes. Find opskriften her.

 

Ingredienser

Hvedemel, durumhvedemel, tørret hvedesurdej (hvedemel, enzym, starterkultur), salt tilsat jod.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Melblanding
  • Færdigbagt focaccia
Energi1418kJ/339kcal
Fedt1,3 g
- heraf mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat67 g
- heraf sukkerarter1,7 g
Kostfibre3 g
Protein12 g
Salt2,44

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre. Vores råvarer er nøje udvalgt for at give dig den bedste bageoplevelse, og med Valsemøllen kan du altid være sikker på, at du bager med danskproduceret mel af høj kvalitet.

Dansk håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner, der skaber spændende produkter af gode råvarer.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

Køb det her