Glutenfri Havrebrødmix

Glutenfri Havrebrødmix

Nu med gær i blandingen!
En helt færdig glutenfri Havrebrød Mix. Alt, hvad du behøver, er at tilsætte vand. Gæren findes allerede i brødblandingen. Du får et saftigt og lækkert hvedebrød med en smag af havre og uden gluten. Havre har mange gode egenskaber. Du bager dit havrebrød præcist, som du plejer og resultatet bliver et godt, lækkert og saftigt brød

Endelig et Havrebrød med en uforglemmelig smag.

Hvad kan jeg bruge Glutenfri Havrebrødmix til?
Naturligvis kan du bruge brødmix til at bage et godt havrebrød, som helt sikkert bliver hele familiens favorit. Nyd brødet om morgenen, til frokost eller aftensmaden eller som et godt stykke brød til natmaden.

1 pakke Glutenfri Havrebrødmix giver 2 store havrebrød.

Hvis du vil lære mere om at bage glutenfrit, kan du finde mere inspiration i vores glutenfri bageskole.

Køb det her

Ingredienser

Hvedestivelse (max. 2 mg gluten/100g), havregryn (glutenfri) 10%, skummemælkspulver, knust psylliumfrøskal, surdejspulver (rismel, starterkultur), sukker, salt, gær, ristet majsmel, melbehandlingsmiddel (enzym (amylase)).

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

Energi1430 kJ/340 kcal
Fedt1 g
- heraf mættede fedtsyrer< 0,5 g
Kulhydrat77 g
- heraf sukkerarter4 g
Kostfibre4 g
Protein4 g
Salt1,6 g