Økologiske Hirseflager

Økologiske Hirseflager

Valsemøllen Økologiske Hirseflager er naturlig glutenfri. Hirse har  i modsætning til andre kornarter et stort jernindhold og er rig på mineraler. Ud over at være velegnede til grød og i müsli kan hirseflagerne også bruges i bagværk.

Find opskrifter og mere inspiration her på siden.

Økologisk mel

Ingredienser

Valsede økologiske hirsegryn.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Melblanding
Energi1524 kJ/364 kcal
Fedt3,9 g
- heraf mættede fedtsyrer0,9 g
Kulhydrat69 g
- heraf sukkerarter1,6 g
Kostfibre3,9 g
Protein11 g
Salt*0,001 g
* Indeholder naturligt forekommende salt fra hirsefrø

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med vores råvarer, og vi ved, hvad der skal til for at få mere økologi og smag ind i hverdagen. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med økologiske, danskproducerede frø og kerner af høj kvalitet.

Dansk Håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner, der skaber spændende produkter af gode råvarer.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

Køb det her