Chocolate Mug Cake

Chocolate Mug Cake

Valsemøllen Chocolate Mug Cake giver dig en intens chokoladekage på under 5 minutter.

Med Valsemøllen Chocolate Mug Cake kan du på under 5 minutter bage en intens chokoladekage i kop. Nemmere og hurtigere bliver det ikke. Tilsæt kun 4 spsk. smagsneutral olie (eller 25 g smeltet smør) og 6 spsk. mælk, rør sammen og bag i mikroovnen på få minutter.

Bageblandingen er perfekt til den lille lækkersult om eftermiddagen eller aftenen, og med den nemme fremgangsmåde kan alle – store som små – være med.

Bageblanding passer til en portion kage i ét krus/kop (single servering). Nyd som den er eller top med en kugle vaniljeis.

Find den ultranemme opskrift her.

Uden Stråforkorter

Køb det her

Ingredienser

Sukker, HVEDEMEL, kakaopulver, mørk chokolade (kakaomasse, sukker, dextrose, emulgator: SOYA lecithin (kan indholde spor af MÆLK)), vaniljesukker med vaniljearoma og vanilje, bagepulver (E450, E500, HVEDESTIVELSE), salt.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Melblanding
  • Færdigbagt Mug Cake
Energi1565 kJ / 374 kcal
Fedt5,2 g
- heraf mættede fedtsyrer3 g
Kulhydrat70 g
- heraf sukkerarter44 g
Kostfibre5,8 g
Protein7,6 g
Salt1,23 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage bedre.

Vores råvarer er nøje udvalgt for at give dig den bedste bageoplevelse, og med Valsemøllen kan du altid være sikker på, at du bager med bageblandinger af allerhøjeste kvalitet.

Dansk håndværk

Med stolte mølletraditioner siden 1899 skaber vi velsmagende produkter af gode råvarer på egne møller i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet.