Wraps med græskarmos, hummus og grønt

Wraps med græskarmos, hjemmerørt hummus og knasende grønt, er en lækker måde at få flere grønsager ind i din kost.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 4 wraps

Græskarmos
1 hokkaido græskar
2 spsk. olivenolie
2 tsk. kokossirup (eller anden sirup, honning)

Hummus
1 ps. Valsemøllen Green Life Økologisk Hummus, original (100 g)
ca. 2 dl koldt vand
½ dl olie

I øvrigt
4 wraps
20 små tomater
8 radiser
8 blade frisk salat
10 ærtebælge
1 håndfuld røde spire
4 spsk. sauerkraut
2 spsk. Valsemøllen Økologiske Sesamfrø

Fremgangsmåde

Græskarmos

  1. Varm ovnen op til 200 grader.
  2. Halver græskaret, fjern indmaden og læg det i ovnen på en bageplade.
  3. Bag i 35 minutter indtil græskaret er blødt og har taget farve i kanterne.
  4. Skrab kødet ud med en ske eller en gaffel og kom det op i en skål sammen med olivenolie og kokossirup. Smag til med salt og peber.

Hummus

  1. Kom hummusblandingen i en skål, og tilsæt koldt vand og olie.
  2. Rør blandingen godt sammen. Tilsæt evt. mere vand, til du opnår den ønskede konsistens.

Resten

  1. Halver radiser og tomater. Bælg ærtebælge.
  2. Varm wraps i ovnen.
  3. Smør hummus, græskarmos, tomater, radiser, salat, ærter, spire, sauerkraut og sesamfrø kommes ovenpå.
  4. Server eventuelt med en klat yoghurt ovenpå.

Udviklet i samarbejde med Asta Just – der har en særlig kærlighed til plantebaseret mad.