Veggie pizza – Valsemøllen Brødblanding

Hjemmelavet pizza er bare det bedste, især med lidt hjælp til den gode pizzadej! Genvejen til en bund med masser af smag og sprødhed er Valsemøllen Italiensk Focaccia Brødblanding. Prøv en veggie version med lige de grøntsager, som I elsker hjemme hos jer.

Med Valsemøllen Italiensk Focaccia får du de gode resultater hver gang, uden at gå på kompromis med den gode smag, så du kan forkæle familien med dejligt hjemmebag på den nemme måde.

Se opskrift

Køkkentid
20 min

Ventetid
1 t 25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 4 pizzaer

1 ps. Valsemøllen Italiensk Focaccia 
1 brev Valsemøllen tørgær (50 g), svarer til 50 g frisk gær
6 dl vand, lidt koldere end lunkent (ca. 25°C)
Fyld: Tomatpure, 500 g cherrytomater, olie, salt og peber.

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 10 minutter i en røremaskine ved mellem hastighed, eller med hænderne, til den er glat og smidig – dejen må gerne være lidt klistret. Lad dejen hæve i en olieret skål i 60 minutter.
  3. Del dejen i 4 og form hver dejklump til boller. Lad dem hæve under et fugtigt viskestykke ved stuetemperatur i 30 minutter.
  4. Forvarm ovnen til 250°C og tryk dem flade til ca. 1 cm.
  5. Fordel tomatpure, knust hvidløg og tomatskiver på bundene, stænk med olivenolie og krydr med salt og peber. Fold kanterne op og bag dem på en bagesten eller bageblade med bagepapir i midten af ovnen ved 225°C (varmluft 200°C) i ca. 25 minutter eller til de er gyldne.

Tip: Du kan variere fyldet med andre grøntsager.

+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.