Veggie pizza – Valsemøllen Brødblanding

Hjemmelavet pizza er bare det bedste, især med lidt hjælp til den gode pizzadej! Genvejen til en bund med masser af smag og sprødhed er Valsemøllen Italiensk Focaccia Brødblanding. Prøv en veggie version med lige de grøntsager, som I elsker hjemme hos jer.

Med Valsemøllen Italiensk Focaccia får du de gode resultater hver gang, uden at gå på kompromis med den gode smag, så du kan forkæle familien med dejligt hjemmebag på den nemme måde.

Se opskrift

Køkkentid
20 min

Ventetid
1 t 25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 4 pizzaer

1 ps. Valsemøllen Italiensk Focaccia 
1 brev Valsemøllen tørgær (50 g), svarer til 50 g frisk gær
6 dl vand, lidt koldere end lunkent (ca. 25°C)
Fyld: Tomatpure, 500 g cherrytomater, olie, salt og peber.

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 10 minutter i en røremaskine ved mellem hastighed, eller med hænderne, til den er glat og smidig – dejen må gerne være lidt klistret. Lad dejen hæve i en olieret skål i 60 minutter.
  3. Del dejen i 4 og form hver dejklump til boller. Lad dem hæve under et fugtigt viskestykke ved stuetemperatur i 30 minutter.
  4. Forvarm ovnen til 250°C og tryk dem flade til ca. 1 cm.
  5. Fordel tomatpure, knust hvidløg og tomatskiver på bundene, stænk med olivenolie og krydr med salt og peber. Fold kanterne op og bag dem på en bagesten eller bageblade med bagepapir i midten af ovnen ved 225°C (varmluft 200°C) i ca. 25 minutter eller til de er gyldne.

Tip: Du kan variere fyldet med andre grøntsager.