Vegetariske nuggets med karry

Lav lækre vegetariske nuggets med karry og server dem i en skøn og smagfuld burger!

Lav hjemmelavede nuggets i en vegetarisk udgave og server dem i en burger. Hvis du gerne vil lave hjemmelavede burgerboller, finder du masser af opskrifter her!

Se opskrift

Køkkentid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 4 personer

Karry-hytteostdressing
200 g hytteost
2 tsk. æblecidereddike
1 tsk. karry
1 tsk. gurkemeje
salt og peber

Vegetariske nuggets med karry
1 pose Valsemøllen Green Life Økologisk Kødfri Fars, indisk krydret med karry
3 spsk. ristede solsikkekerner
1/2 revet æble
3 æg
ca. 2 dl vand
Rasp til panering
Olie og smør til stegning

Desuden
4 burgerboller (Find opskrifter på burgerboller her)
Blandede salatblade
1 æble i tynde skiver
Syltede rødløg

Fremgangsmåde

  1. Start med at røre hytteosdressingen sammen og stil den på køl indtil den skal bruges.
  2. Rist solsikkekernerne på en tør pande til de begynder at få farve. Hakkes i en minihakker.
  3. Rør posens indhold til en fars med de hakkede solsikkekerner, revet æble, æg og vand. Lad farsen sætte sig i 5 minutter.
  4. Form 16 flade nuggets og vend dem i rasp.
  5. Steg nuggets på en pande i olie til de er gyldne og sprøde på begge sider.
  6. Lun burgerbollerne i ovnen, smør dem med hytteostdressingen og fyld dem med salat, tynde skiver af æble, syltede rødløg og karry nuggets.

Udviklet i samarbejde med mad og livstilsblogger Anja Suldrup.