Vegetariske middagsretter

Om du er vegetar eller snupper en kødfri dag en gang om ugen, så har vi samlet en masse inspiration til dig. Find masser af enkle opskrifter på vegetariske middagsretter her, hvis du gerne vil skifte kødet ud med et grønnere alternativ.

Mange tror, at det er svært at lave vegetarisk mad. Måske fordi vi er så vant til, at kød giver både fylde, mæthed og god smag. Men det behøver slet ikke være hverken svært eller tage lang tid. Tværtimod.

Det behøver ikke tage lang tid

Vi har samlet og testet en masse grønne opskrifter, hvor du kommer fra opskrift til færdigt måltid på ingen tid. Tag f.eks. falafelvafler med hummus og aubergine. Her skal du kun bruge 15 minutters aktiv tid i køkkenet og 10 minutters ventetid, før du står med et færdigt, lækkert vegetarisk måltid fyldt med god smag og masser af god, grøn samvittighed.

Mange laver de samme retter til aftensmad igen og igen. Særligt i en travl hverdag. Men med opskrifterne her har vi gjort det nemt for dig at prøve noget nyt. Vi har nemlig gennemtestet alle opskrifterne, så du kan være sikker på, at de er lige til at gå til, og at du får et rigtig godt resultat. Forhåbentlig kan de grønne retter på sigt blive til nogle af en af dine nye livretter.

Børnevenlige retter

Én ting er, at det ikke må tage for lang tid eller være for svært at lave aftensmad. Men hvis du har børn, så kender du sikkert også til udfordringen med at finde middagsretter, som både børn og voksne kan lide.

Vi har gjort det nemmere for dig. Vores kødfri fars kan nemlig fint erstatte kødet i mange af de klassiske livretter som boller i karry, pasta med kødboller eller burger. Prøv også de vegetariske nuggets med karry, som er en vaskeægte familiefavorit.

Sagt på en anden måde. Du finder her et væld af inspiration til aftensmadsretter, som er lige til at gå til, er hurtige at lave, og som smager skønt. Så skønt, at vi garanterer dig, at hverken du, din familie eller middagsgæster vil føle, at I går på kompromis med hverken smag eller mæthed.

Læs mere

Valsemøllen Green Life – vegetariske middagsretter

Valsemøllen Green Life er en 100% plantebaseret og økologisk serie af produkter, der er lige til at lave, både til hverdag og i weekenden. Kort sagt, det lette alternativ til dig, der sætter pris på økologiske råvarer og en grønnere livsstil. Vores hummusblandinger er lavet af udelukkende økologiske råvarer – velbekomme.

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.