Vegetariske krebinetter og grillet sommergrønt

Denne lækre sommerret med vegetariske krebinetter lavet på Valsemøllens kødfri fars og grillet grønt er et lækkert måltid der mætter.

Står den på hjemmelavede krebinetter lavet på Valsemøllens Kødfri fars, så er denne lækre opskrift og tilbehør et godt bud.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 4 personer

Vegetariske krebinetter:
1 pose Valsemøllen Green Life kødfri fars, klassisk krydret
100 g fuldkornscouscous
1 står håndfuld blandede krydderurter (eksempelvis persille, skvalderkål og løgkarse)
1 lille rødløg
2 fed hvidløg
3 æg
2 dl vand
Olie og smør til stegning

Grillet sommergrønt:
10 små nye gulerødder
1 bundt asparges
1 bundt forårsløg
2 spsk olivenolie
1 spsk smør
havsalt

Fremgangsmåde

Vegetariske krebinetter:

  1. Tilbered couscous efter pakkens anvisning.
  2. Hak krydderurter, løg og hvidløg.
  3. Rør couscous, kødfri fars, det hakkede grønt, løg, hvidløg sammen med æg og vand til en fast fars.
  4. Lad farsen trække 5 minutter.
  5. Form 10 flade, runde krebinetter
  6. Steges gyldne på begge sider på en pande i olie og smør.

Grillet sommergrønt:

  1. Rens grønsagerne.
  2. Knæk asparges, del gulerødder og forårsløg på langs.
  3. Varm grillen eller en grillpande op.
  4. Vend grøntsagerne i olivenolie og stegt dem til de har fået grillstriber og er let mere, men stadig har bid.
  5. Smelt smørret i en lille gryde eller stegepande, og vend grøntsagerne heri lige før servering.

Udviklet i samarbejde med mad og livstilsblogger Anja Suldrup.