Fremgangsmåde
Vegetariske krebinetter:
- Tilbered couscous efter pakkens anvisning.
- Hak krydderurter, løg og hvidløg.
- Rør couscous, kødfri fars, det hakkede grønt, løg, hvidløg sammen med æg og vand til en fast fars.
- Lad farsen trække 5 minutter.
- Form 10 flade, runde krebinetter
- Steges gyldne på begge sider på en pande i olie og smør.
Grillet sommergrønt:
- Rens grønsagerne.
- Knæk asparges, del gulerødder og forårsløg på langs.
- Varm grillen eller en grillpande op.
- Vend grøntsagerne i olivenolie og stegt dem til de har fået grillstriber og er let mere, men stadig har bid.
- Smelt smørret i en lille gryde eller stegepande, og vend grøntsagerne heri lige før servering.
Udviklet i samarbejde med Anja Suldrup – kandidat i Fødevareinnovation & Sundhed.