Vegetariske krebinetter og grillet sommergrønt

Denne lækre sommerret med vegetariske krebinetter lavet på Valsemøllens kødfri fars og grillet grønt er et lækkert måltid der mætter.

Står den på hjemmelavede krebinetter lavet på Valsemøllens Kødfri fars, så er denne lækre opskrift og tilbehør et godt bud.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 4 personer

Vegetariske krebinetter:
1 pose Valsemøllen Green Life kødfri fars, klassisk krydret
100 g fuldkornscouscous
1 står håndfuld blandede krydderurter (eksempelvis persille, skvalderkål og løgkarse)
1 lille rødløg
2 fed hvidløg
3 æg
2 dl vand
Olie og smør til stegning

Grillet sommergrønt:
10 små nye gulerødder
1 bundt asparges
1 bundt forårsløg
2 spsk olivenolie
1 spsk smør
havsalt

Fremgangsmåde

Vegetariske krebinetter:

  1. Tilbered couscous efter pakkens anvisning.
  2. Hak krydderurter, løg og hvidløg.
  3. Rør couscous, kødfri fars, det hakkede grønt, løg, hvidløg sammen med æg og vand til en fast fars.
  4. Lad farsen trække 5 minutter.
  5. Form 10 flade, runde krebinetter
  6. Steges gyldne på begge sider på en pande i olie og smør.

Grillet sommergrønt:

  1. Rens grønsagerne.
  2. Knæk asparges, del gulerødder og forårsløg på langs.
  3. Varm grillen eller en grillpande op.
  4. Vend grøntsagerne i olivenolie og stegt dem til de har fået grillstriber og er let mere, men stadig har bid.
  5. Smelt smørret i en lille gryde eller stegepande, og vend grøntsagerne heri lige før servering.

Udviklet i samarbejde med Anja Suldrup – kandidat i Fødevareinnovation & Sundhed.

+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.