Vegetarburger med hummus og avocado

Vegetarbruger behøver ikke være kompliceret. Lav en lækker og smagfuld vegetarbruger med hummus og avocado.

Hvis du gerne vil have en kødfri dag, er en vegetarburger med hummus og avocado et godt bud. Lavet på Valsemøllen Green Life Økologisk Kødfri Fars og tilsat solsikkekerner, der giver lidt ekstra bid.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Vegetarburger med hummus og avocado: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Ingredienser

Opskrift til 2-4 personer

Vegetarbøffer
1 ps. Valsemøllen Green Life Økologisk Kødfri Fars klassisk, mildt krydret
3 æg
ca. 2 dl vand eller mælk
50 g Valsemøllen Økologiske Solsikkekerner
1 håndfuld hakket bredbladet
persille
olie til stegning

Hummus
1 ps. (100g) Valsemøllen Green Life Økologisk Hummus, Chili
Ca. 2 dl koldt vand
½ dl olie

I Øvrigt 
4 burgerboller
4-8 salatblade
2 avocado
2 store tomater
1 rødløg
Evt. 4 spsk. mayonnaise eller ketchup

 

Fremgangsmåde

Vegetarbøffer

  1. Hæld posens indhold i en skål. Tilsæt æg og vand eller mælk, solsikkekerner og persille.
  2. Rør farsen godt sammen, og lad den hvile i ca. 5 minutter. Tilsæt evt. mere væske, til du opnår den ønskede konsistens.
  3. Form farsen til 4 bøffer.
  4. Hæld olie på en varm pande, og steg bøfferne ved middel varme, til de er gyldne på begge sider.

Hummus

  1. Kom hummusblandingen i en skål, og tilsæt koldt vand og olie.
  2. Rør blandingen godt sammen. Tilsæt evt. mere vand, til du opnår den ønskede konsistens.

Vegetarburgerne samles med salat, skiver af avocado og tomat, tynde skiver rødløg, evt. en smule mayonnaise eller ketchup, hummus og bøffer.

 

Udvilket af Ditte Ingemann, bachelor i ernæring og sundhed, madskribent og kogebogsforfatter.