Vegansk quiche med grønsager

En frisk vegansk quiche med grønsager der er i sæson. Lavet med kødfri fars, der passer perfekt til frokostbordet eller som aftensmad.

Vegansk quiche med forårsgrønsager er smagfuld og lækker, og en skøn måde at tage en kødfri dag på.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftIngredienser

Opskrift til 1 quiche ca. 4 personer

1 ps. Valsemøllen Green Life Økologisk Kødfri Fars, mildt krydret
2,5 dl vand
4 forårsløg
7 grønne asparges
½ rødløg
100 g spinat
¼ dl vand
2 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Blancher spinaten på en varm pande i ¼ dl vand indtil spinaten er faldet sammen. Lad det køle, og pres så meget vand ud af spinaten som muligt.
  2. Hak den blancherede spinat groft.
  3. Hak rødløget fint, og snit 2 forårsløg og 2 grønne asparges i tynde skiver.
  4. Rør posens indhold med vand og rør de snittede grøntsager i. Tryk dejen ud i en form (ca. 18x18cm) foret med bagepapir.
  5. Tryk de tilbageværende asparges og forårsløg let ned i massen.
  6. Pensles med olivenolie.
  7. Bages ved 200°C (varmluft 180°C) i 30 minutter til overfladen er let sprød og gylden.
  8. Spises gerne lun med salat til.

Udviklet i samarbejde med Anja Suldrup – kandidat i Fødevareinnovation & Sundhed.

+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.