Vegansk quiche med grønsager

En frisk vegansk quiche med grønsager der er i sæson. Lavet med kødfri fars, der passer perfekt til frokostbordet eller som aftensmad.

Vegansk quiche med forårsgrønsager er smagfuld og lækker, og en skøn måde at tage en kødfri dag på.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 1 quiche ca. 4 personer

1 ps. Valsemøllen Green Life Økologisk Kødfri Fars, mildt krydret
2,5 dl vand
4 forårsløg
7 grønne asparges
½ rødløg
100 g spinat
¼ dl vand
2 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Blancher spinaten på en varm pande i ¼ dl vand indtil spinaten er faldet sammen. Lad det køle, og pres så meget vand ud af spinaten som muligt.
  2. Hak den blancherede spinat groft.
  3. Hak rødløget fint, og snit 2 forårsløg og 2 grønne asparges i tynde skiver.
  4. Rør posens indhold med vand og rør de snittede grøntsager i. Tryk dejen ud i en form (ca. 18x18cm) foret med bagepapir.
  5. Tryk de tilbageværende asparges og forårsløg let ned i massen.
  6. Pensles med olivenolie.
  7. Bages ved 200°C (varmluft 180°C) i 30 minutter til overfladen er let sprød og gylden.
  8. Spises gerne lun med salat til.

Udviklet i samarbejde med mad og livstilsblogger Anja Suldrup.