Urtehummus

Lav nemt og hurtigt din egen lækre urtehummus med Valsemøllen Green Life Økologisk Hummus, lidt urter, citron og creme fraiche.

Det har aldrig været nemmere at lave din egen hummus, og her får du en version på den lækreste, cremede urtehummus på kun 2 minutter.

Se opskrift

Køkkentid
2 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til en stor portion

1 ps Valsemøllen Green Life Øko Hummus, Original  
1 dl koldt vand
½ dl olie
Saft af ½ citron
150 g skyr
1 håndfuld persille

Fremgangsmåde

Urtehummus

  1. Skyl persillen og pres citronen.
  2. Blend alle ingredienserne sammen indtil persillen er findelt.
  3. Smør urtehummusen ud på speltbunden, når bunden er kølet lidt af.

Udviklet i samarbejde med mad og livstilsblogger Anja Suldrup. 

+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.