Wrap med pikant hummus

Wrap med pikant hummus er en skøn og nem aftensmad. Server dem som de er, eller skær dem ud i mindre stykker, og giv dem med i madpakken. De er fyldt med grøntsager og cremet hummus, der giver fibre og god smag. Både børn og voksne vil elske det.

Tortilla eller wraps bliver spist hos mange til aftensmad, men nogle gange er det lækkert at lave noget andet end det man normalt plejer. Derfor kan du sagtens kaste dig ud i disse lækre wrap med pikant hummus og grønt. Det er noget andet end den mexicanske udgave, hvor den her er mere vild i smagen. Du kan selvfølgelig selv spice den op, hvis du savner krydderier. Skal der mere protein i, kan du fylde wrappen med falafler eller kyllingestykker.

Se opskrift
wrap med pikant hummus

Køkkentid
25 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

4 personer

4 stk. tortillas
100 g spinat
1 stk. avocado, skiveskåret
2 spsk. Valsemøllen Økologiske Solsikkekerner
4 spsk. pikanhummus

Pikant hummus
1 ps. Valsemøllen Green Life Økologisk Hummus, original
2 stk. røde peberfrugter
2 dl koldt vand
½ dl olie
0,5 stk. citron, saften
1 fed hvidløg
1 spsk. paprika
Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 180 graders varmluft.
  2. Skær peberfrugterne i kvarte og fjerne kerner.
  3. Vend dem med lidt olivenolie og læg dem i et ildfast fad.
  4. Bag dem i 10 minutter og lad dem herefter afkøle.
  5. Blend peberfrugterne sammen med resten af ingredienserne til den pikante hummus.
  6. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  7. Varm wraps i ovnen efter pakkens anvisning, og smør dem med hummus og læg spinat, skiver af avocado og solsikkekerner i.
  8. Rul dem sammen, skær over på midten og servér.

Et godt tip: Den cremede, pikante hummus med peberfrugt er en perfekt dip. Lav en større portion, og gem det til grøntsagsstænger i madpakken eller som smørelse i sandwichen.

wrap med pikant hummuswrap med pikant hummuswrap med pikant hummus

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.