Tortilla med pikanthummus

Tortilla med pikanthummus er en skøn og nem aftensmad.

Tortilla eller wraps bliver spist hos mange til aftensmad, men nogle gange er det lækkert at lave noget andet end det man normalt plejer. Derfor kan du sagtens kaste dig ud i disse lækre tortilla med pikanthummus og grønt.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 4 personer

4 stk. tortillas
100 g spinat
1 stk. avocado, skiveskåret
2 spsk. Finax Økologiske Solsikkekerner
4 spsk. pikanhummus

Pikanthummus
1 ps. Valsemøllen Green Life Økologisk Hummus, original
2 stk. røde peberfrugter
2 dl koldt vand
½ dl olie
0,5 stk. citron, saften
1 fed hvidløg
1 spsk. paprika
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 graders varmluft.
  2. Skær peberfrugterne i kvarte og fjerne kerner.
  3. Vend dem med lidt olivenolie og læg dem i et ildfast fad.
  4. Bag dem i 10 minutter og lad dem herefter afkøle.

Pikanthummus

  1. Alle ingredienserne til pikanthummus blendes sammen.
  2. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Varm tortilla i ovnen, efter pakkens anvisning.
Smør dem med pikanthummus og læg spinat, skiver af avocado og solsikkekerner i.
Rul dem sammen, skær over på midten og servér.

Udviklet i samarbejde med madblogger Maria Charlotte.