Wrap med pikant hummus

Wrap med pikant hummus er en skøn og nem aftensmad. Server dem som de er, eller skær dem ud i mindre stykker, og giv dem med i madpakken. De er fyldt med grøntsager og cremet hummus, der giver fibre og god smag. Både børn og voksne vil elske det.

Tortilla eller wraps bliver spist hos mange til aftensmad, men nogle gange er det lækkert at lave noget andet end det man normalt plejer. Derfor kan du sagtens kaste dig ud i disse lækre wrap med pikant hummus og grønt. Det er noget andet end den mexicanske udgave, hvor den her er mere vild i smagen. Du kan selvfølgelig selv spice den op, hvis du savner krydderier. Skal der mere protein i, kan du fylde wrappen med falafler eller kyllingestykker.

Se opskrift
wrap med pikant hummus

Køkkentid
25 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

til 4 personer

4 stk. tortillas
100 g spinat
1 stk. avocado, skiveskåret
2 spsk. Valsemøllen Økologiske Solsikkekerner
4 spsk. pikanhummus

Pikant hummus
1 ps. Valsemøllen Green Life Økologisk Hummus, original
2 stk. røde peberfrugter
2 dl koldt vand
½ dl olie
0,5 stk. citron, saften
1 fed hvidløg
1 spsk. paprika
Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 180 graders varmluft.
  2. Skær peberfrugterne i kvarte og fjerne kerner.
  3. Vend dem med lidt olivenolie og læg dem i et ildfast fad.
  4. Bag dem i 10 minutter og lad dem herefter afkøle.
  5. Blend peberfrugterne sammen med resten af ingredienserne til den pikante hummus.
  6. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  7. Varm wraps i ovnen efter pakkens anvisning, og smør dem med hummus og læg spinat, skiver af avocado og solsikkekerner i.
  8. Rul dem sammen, skær over på midten og servér.

Et godt tip: Den cremede, pikante hummus med peberfrugt er en perfekt dip. Lav en større portion, og gem det til grøntsagsstænger i madpakken eller som smørelse i sandwichen.

wrap med pikant hummuswrap med pikant hummuswrap med pikant hummus