Thai veggieboller med grøn karrysauce

Thai veggieboller i grøn karrysauce er en lækker vegansk ret inspireret af det asiatiske køkken.

Skru’ op for krydderierne og lav en lækker vegansk ret med thai veggieboller i en grøn karrysauce.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 4 personer

Veggieboller
1 ps. Valsemøllen Green Life Økologisk kødfri fars, Karry
2 dl kogt quinoa
2,5 dl vand
1 tsk. grøn karry pasta
1 håndfuld koriander, fint hakket

Grøn karrysauce
300 g pastinak
100 g gulerod
1 lille æble
1 lille løg
2 spsk. grøn karry pasta
(Kokos)olie til stegning
3 dl. grøntsagsbouillion
400 ml. kokosmælk
1 lime, saft og fint revet skal heraf
salt og peber

Tilbehør
Ris

Fremgangsmåde

Veggieboller

  1. Kom farsmixen i en skål sammen med vand, grøn karry pasta, koriander og kogt quinoa.
  2. Rør farsen sammen til en fast konsistens og lad den trække i 10 minutter.
  3. Form farsen til kødboller og steg dem i (kokos)olie på en medium varm pande 2-3 min. på alle sider.

Tilbehør

  1. Kog risene efter anvisning på posen.

Grøn karrysauce

  1. Skær pastinak, gulerod løg, æble i tern.
  2. Varm en gryde op til medium varme, tilsæt lidt kokosolie og steg løg, pastinak og æble heri i et par minutter.
  3. Tilsæt grøn karry pasta og lad det stege i yderligere 1 minut.
  4. Hæld bouillon ved, bring der kog og lad det simre i 15 minutter.
  5. Tilsæt kokosmælk til saucen og blend det til en jævn og cremet sauce.
  6. Smag saucen til med limesaft og skal, salt og peber.
  7. Kom kødbollerne i saucen og server det sammen med risene.

Udviklet i samarbejde med madblogger Maria Engberg – Vanløse Blues.

+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.