Rødkålssalat med hummus og brød

En sprød rødkålssalat med hjemmelavet hummus og brød er et lækkert og knasende måltid. Det er en dejlig måde at få brugt julens mange lækre råvarer på en anderledes måde.

Server en knasende rødkålssalat som et et nemt og lækkert måltid i den travle juletid, eller brug salaten som tilbehør til julens mad. Rødkål er nemlig i sæson i vintermånederne, og smager skønt i en salat. Den sprøde rødkål får her lidt modspil af granatæble, valnødder og en skøn dressing. Den bliver her serveret med en cremet hummus og hjemmebagt brød, der giver salaten ekstra fylde.

Se opskrift
rødkålssalat

Køkkentid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Rødkålssalat med hummus og brød: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

4 personer

Salat 
1 lille rødkål
1 håndfuld Valsemøllen Økologiske Græskarkerner 
1 granatæble
1 håndfuld valnødder

Dressing
1 spsk. honning
2 spsk. balsamico
3 spsk. olie
salt & peber

Hummus
1 ps. Valsemøllen Green Life Hummus, Original
½ dl olie
ca. 2 dl koldt vand

Sådan gør du

Salat

  1. Snit rødkål fint og skyld det i koldt vand.
  2. Rist græskarkerner af på en pande ved middel varme.
  3. Skær granatæblet over og tag kernerne ud.
  4. Hak valnødderne groft.
  5. Vend alle ingredienser sammen i en skål.

Dressing

  1. Kom alle ingredienser i en lille skål og rør dem godt sammen.
  2. Smag til og hæld derefter dressingen over salaten.

Hummus

  1. Kom Hummusblandingen i en skål og tilsæt vand og olie.
  2. Rør det hele godt sammen.
  3. Tilsæt evt. mere vand, til du opnår den ønskede konsistens.

Server rødkålssalaten med et lækkert hjemmebagt brød. Du finder alle vores gode brødblandinger her