Sprød rødkålssalat med hummus og ølandsbrød

Sprød rødkålssalat med hjemmelavet hummus og ølandsbrød er et lækkert og knasende måltid. Det er en dejlig måde at få brugt julens mange lækre råvarer på en anderledes måde.

Server en knasende rødkålssalat med hjemmelavet hummus og nybagt ølandsbrød, et nemt og lækkert måltid i den travle juletid.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Sprød rødkålssalat med hummus og ølandsbrød: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Ingredienser

Opskrift til 4 personer

Salat 
1 lille rødkål
1 håndfuld Valsemøllen Økologiske Græskarkerner 
1 granatæble
1 håndfuld valnødder

Dressing
1 spsk. honning
2 spsk. balsamico
3 spsk. olie
salt & peber

Hummus
1 ps. Valsemøllen Green Life Hummus, Original
½ dl olie
ca. 2 dl koldt vand

Ølandsbrød 

Fremgangsmåde

Salat

  1. Snit rødkål fint og skyld det i koldt vand.
  2. Rist græskarkerner af på en pande ved middel varme.
  3. Skær granatæblet over og tag kernerne ud.
  4. Hak valnødderne groft.
  5. Vend alle ingredienser sammen i en skål.

Dressing

  1. Kom alle ingredienser i en lille skål og rør dem godt sammen.
  2. Smag til og hæld derefter dressingen over salaten.

Hummus

  1. Kom Hummusblandingen i en skål og tilsæt vand og olie.
  2. Rør det hele godt sammen.
  3. Tilsæt evt. mere vand, til du opnår den ønskede konsistens.

Server rødkålssalaten med et lækkert ølandsbrød. Du finder opskriften på Valsemøllen Ølandsbrød her.