Søde kartofler med pesto

Lav en smagfuld ret med søde kartofler og grøn pesto. Den kan både bruges som en sprød snack, som tilbehør eller som en skøn grøn ret.

Søde kartofler vendt i grøn pesto og bagt i ovnen er perfekt at vende i salat med dressing.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 4 personer

1 ps. Valsemøllen Green Life Økologisk Pesto, Grøn
ca. 1 dl koldt vand
1/2 dl olie
4-6 søde kartofler
1 romainesalat
1 dl. creme fraiche
Frisk høvlet parmesan

Fremgangsmåde

  1. Bland Valsemøllen tørpesto sammen med vand og olie.
  2. Skræl de søde kartofler, og skær dem i lange grove stykker.
  3. Fordel dem i et ovnfast fad eller i en bradepande med bagepapir, og vend dem med pesto, gem 1 spsk. pesto til creme fraiche dressing.
  4. Bag kartoflerne i en forvarmet ovn ved 200° varmluft, i 35-40 minutter.
  5. Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle af.
  6. Del romainesalat i grove stykker.
  7. Vend 1 spsk. pesto med creme fraiche, og bland det med romainesalaten.
  8. Anret salaten i et fad sammen med de bagte kartofler og frisk høvlet parmesan.