Sådan gør du
- Bland halvdelen af posens indhold med 1 brev Valsemøllen Tørgær i en skål og tilsæt 2 3/4 dl. vand.
- Ælt dejen i 5 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed.
- Del dejen i 10 små stykker og form dem til boller, der skal hæve under et fugtigt viskestykke ved stuetemperatur i 30 minutter.
- Forvarm ovnen til 250°C og rul de 10 boller ud til tynde bunde.
- Fordel ønsket fyld på pizzabundene og bag dem i midten af ovnen ved 225°C (varmluft 200°C) i ca. 25 minutter.
Et godt tip: Hvis du ønsker at bare små pizzaer med en lidt grovere bund, som stadig skal være nemt, kan du også bage disse mini pizzaer. Her er bunden lavet af Valsemøllen Koldhævede Surdejsboller, der giver en anderledes bund fulde af smag. Ellers kan vi også anbefale at bage lækre pizzasnegle, pølsehorn til eller andre lækre snacks til madpakken. Det bringer altid glæde hos store og små. Find vores bedste opskrifter til madpakken her