Små madpakke pizzaer – Valsemøllen brødblanding

Lav nemt små madpakkepizzaer med Valsemøllen Økologiske Fuldkornspizza Brødblanding. Du får altid en lækker rustik og smagfuld pizzabund der udelukkende baseret på økologiske råvarer.

Se opskrift
mini pizza

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 t 25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 10 små pizzaer

2 3/4 dl vand (ca. 35°C)
1 brev Valsemøllen Tørgær (svarende til 50 g frisk gær)
½ pose Valsemøllen Økologisk pizza

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Bland halvdelen af posens indhold med 1 brev Valsemøllen Tørgær i en skål og tilsæt 2 3/4 dl. vand.
  2. Ælt dejen i 5 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed.
  3. Del dejen i 10 små stykker og form dem til boller, der skal hæve under et fugtigt viskestykke ved stuetemperatur i 30 minutter.
  4. Forvarm ovnen til 250°C og rul de 10 boller ud til tynde bunde.
  5. Fordel ønsket fyld på pizzabundene og bag dem i midten af ovnen ved 225°C (varmluft 200°C) i ca. 25 minutter.