Små focaccia madbrød – Valsemøllen brødblanding

Lækre små focaccia madbrød med god smag og saftig krumme. Varier fyldet efter smag og behag.

Når det skal smage godt men stadig være nemt, er Valsemøllen Itailensk Focaccia brødblanding den perfekte løsning. Du får både en sprød krumme men stadig et svampet brød. Pynt de små madbrød med det du elsker og lad duften af hjemmebag brede sig i dit køkken.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 t 25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 10 små madbrød

1 ps. Valsemøllen Italiensk Focaccia
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
6 dl lunkent vand (30°C)
Fyld efter ønske, fx tomatsovs, ost, tomat og rødløg

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 10 minutter i en røremaskine ved mellem hastighed, eller med hænderne, til den er glat og smidig – dejen må gerne være lidt klistret. Lad dejen hæve i en olieret skål i 60 minutter.
  3. Del dejen i 10 små stykker og form dem til boller. Lad dem hæve under et fugtigt viskestykke ved stuetemperatur i 30 minutter.
  4. Forvarm ovnen til 250°C og tryk dem flade, ca. 1 cm.
  5. Fordel ønsket fyld på bundene og bag dem i midten af ovnen ved 225°C (varmluft 200°C) i ca. 25 minutter.