Sliders – miniburgere med veggiebøffer og soltørrede tomat

De kan laves med mange forskellige slags fyld. Kun fantasien sætter grænser. Disse sliders er lavet med lækre veggiebøffer og soltørrede tomater. Perfekt til de kødfrie dage.

Sliders eller på dansk mini burgere med veggiebøffer og soltørede tomter er et lækkert vegetarisk måltid, hvis du gerne vil tage nogle kødfri dage.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftIngredienser

Opskrift til 3 - 6 personer

6 stk burgerboller (eller surdejsboller)
6 stk veggie bøffer
2 stk avokado
2 stk tomater
1 stk rødløg
Frisk spinat
1 lille glas mayonnaise

Fremgangsmåde

Veggiebøffer

  1. Hæld posens indhold i en skål.
  2. Tilsæt æg, mælk og soltørrede tomater (olien hældes fra).
  3. Rør farsen godt sammen og lad den hvilke i ca. 5 minutter.
  4. Form farsen til 6 lige store veggie bøffer.
  5. Steg dem på en middelvarm pande i olie, til de er lettere gyldne.

Fyld

  1. Skær tomater, løg og avokado i skiver.
  2. Burgerbollerne smøres med mayonnaise og samles med frisk spinat, avokado, tomat, rødløg og veggiebøfferne. Få en lækker opskrift på burgerboller her.

Udviklet i samarbejde med madblogger Maria Charlotte

+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.