Sliders – miniburgere med veggiebøffer og soltørrede tomat

De kan laves med mange forskellige slags fyld. Kun fantasien sætter grænser. Disse sliders er lavet med lækre veggiebøffer og soltørrede tomater. Perfekt til de kødfrie dage.

Sliders eller på dansk mini burgere med veggiebøffer og soltørede tomter er et lækkert vegetarisk måltid, hvis du gerne vil tage nogle kødfri dage.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 3 - 6 personer

6 stk burgerboller (eller surdejsboller)
6 stk veggie bøffer
2 stk avokado
2 stk tomater
1 stk rødløg
Frisk spinat
1 lille glas mayonnaise

Fremgangsmåde

Veggiebøffer

  1. Hæld posens indhold i en skål.
  2. Tilsæt æg, mælk og soltørrede tomater (olien hældes fra).
  3. Rør farsen godt sammen og lad den hvilke i ca. 5 minutter.
  4. Form farsen til 6 lige store veggie bøffer.
  5. Steg dem på en middelvarm pande i olie, til de er lettere gyldne.

Fyld

  1. Skær tomater, løg og avokado i skiver.
  2. Burgerbollerne smøres med mayonnaise og samles med frisk spinat, avokado, tomat, rødløg og veggiebøfferne. Få en lækker opskrift på burgerboller her.

Udviklet i samarbejde med madblogger Maria Charlotte