Scramble tofu med pesto

Lav en lækker salat med tofu, avokado, salat og pesto. Et dejligt vegetarisk måltid, hvor du får masser af grønt ind i hverdagen.

En salat fuld af smag og som mætter dejligt.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 2 personer

TOFU SCRAMBLE
250g tofu
1 tsk gurkemeje
½ paprika
2 tsk agavesirup eller honning
1 spsk olivenolie
Salt og peber
Plantebaseret smør til stegning

ANDET
1 avokado
2 håndfulde feldsalat
4 små tomater
1 forårsløg
1 pose Valsemøllen Green Life Grøn Pesto
Citronsaft
Olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Tag tofuen ud af glasset eller pakken og læg det på et tørt viskestykke.
  2. Læg et andet viskestykke henover og pres væden ud af tofuen.
  3. Smuldr herefer tofuen op i en stor skål.
  4. Lad nogle stykker være små og andre store.
  5. Tilføj resten af ingredienserne til tofu scramblen og vend det godt rundt.
  6. Varm en pande og kom plantebaseret smør på panden.
  7. Steg tofuen i 5-6 minutter, indtil kanterne har taget farve.
  8. Lav pestoen efter anvisning på posen.
  9. Halver avokadoen og snit forårsløg og tomater.
  10. Fordel tofu scramblen i to skåle, tilføj de andre ingredienser og afslut med salt, peber, lidt citronsaft og olivenolie.

 

Udviklet i samarbejde med Asta Just – der har en særlig kærlighed til plantebaseret mad.