Salat med linser, feta, granatæbler og plantedeller

Lækker salat med linser, feta, granatæbler, som lækkert tilbehør til plantedeller lavet på Valsemøllen Kødfrie fars.

Står den på hjemmelavede plantedeller lavet på Valsemøllens Kødfri fars, så er denne lækre salat et godt bud på tilbehør.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 3 personer

1 blomkålshoved
1 spsk sirup
2 spsk olivenolie
Salt og peber

1 dåse linser
Kernerne fra ½ granatæble
½ bundt persille
3-4 håndfulde blandet salat
1 rødløg
150 g. Plantebaseret fetaost eller mælkebaseret fetaost
1 pose Valsemøllen Kødfri Fars med tomat og timian

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Pluk blomkålshovedet i buketter og skær dem til, så de bliver mundrette stykker.
  3. Kom dem op i en skål sammen med olivenolie, sirup, salt og peber.
  4. Vend det hele godt sammen og bred blomkålsbuketterne ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
  5. Bag i ovnen cirka 15 minutter.
  6. Lav plantedellerne efter instrukserne på bagsiden af posen.
  7. Dræn vandet fra linserne og kom dem i en skål.
  8. Snit rødløg fint og hak persillen.
  9. Tilføj begge dele til linserne sammen med granatæblekernerne og den blandede salat.
  10. Vend det hele godt.
  11. Server salaten sammen med blomkålen og plantedellerne.

Få opskriften på plantedeller her.

Udviklet i samarbejde med Asta Just – der har en særlig kærlighed til plantebaseret mad.