Rødbedehummus

Lav en lækker og cremet rødbedehummus og brug den som dip eller som spread i en sandwich.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 1 portion

1 ps. Valsemøllen Green Life Økologisk Hummus, Original (100 g)
2 dl koldt vand
½ dl olie
1 stor rødbede
1-2 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Sæt ovnen på 200 grader.
  2. Kom Hummusblandingen i en skål og tilsæt vand og olie.
  3. Rør det hele godt sammen.
  4. Tilsæt evt. mere vand, til du opnår den ønskede konsistens.
  5. Skær rødbeden i grove stykker og vend dem i olie.
  6. Bag indtil møre, ca. 15 minutter.
  7. Kom rødbedetern op i en foodprocessor og blend godt.
  8. Bland rødebedemassen i hummussen og sevér.

Udviklet i samarbejde med Asta Just – der har en særlig kærlighed til plantebaseret mad.