Rodfrugthummus med naanbrød

Når sæsonen for rodfrugter skydes i gang, er det godt at være lidt kreativ, så de ikke altid ender i et fad. Denne lækre rodfrugthummus er et godt alternativ. Server den med et lækkert lunt naanbrød og spis et dejligt mættende måltid.

Efteråret banker ofte på døren, når rodfrugterne er i sæson. Vores rodfrugthummus er en lidt anderledes måde at lave hummus på, men det smager skønt. Vi har dog gjort det endnu nemmere, ved at lave den med vores Økologiske Linsehummus. Ved at blande rodfrugterne i din hummus, kan du skjule nogle af de grove grøntsager. Og du bruger selvfølgelig bare sine favorit grøntsager, de er alle med til at give en sødme til den cremede dip.

Se opskrift
rodfrugthummus

Køkkentid
20 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

til 4 personer

1 ps. Green Life Økologisk Lisehummus
ca. 2 dl koldt vand
½ dl olie
250 g valgfrie rodfrugter
1 spsk. citronsaft
1 nip salt
½ dl bredbladet persille eller koriander, hakket
4 naanbrød

Sådan gør du

  1. Hæld hummusblandingen i en skål, og tilsæt vand og olie.
  2. Rør blandingen sammen med en ske.
  3. Skræl de ønskede rodfrugter og lad dem koge i vand i ca. 10 minutter og hæld vandet fra.
  4. Pluk persille groft.
  5. Blend rodfrugterne fint, til mos.
  6. Bland det med hummus og frisk persille.
  7. Smag din rodfrugthummus til med salt, peber og citronsaft.
  8. Servér med naanbrød.

rodfrugthummusrodfrugthummusrodfrugthummus