Radicchiosalat med avocado og hummus

Radicchiosalat med hjemmerørt og cremet hummus og avocado er en super dejlig og mættende salat der både kan bruges som frokost eller en let aftensmad.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 2 personer

Salat
1 hoved radicchiosalat
2 ferskner
1 stor avocado
1 rødløg
2 spsk. Valsemøllen Økologiske Hampefrø
50 g feta

Dressing
½ citron, saften
1 spsk. balsamico
2 spsk. olivenolie

Hummus
1 pose Valsemøllen Green Life øko Linsehummus (100 g)
ca. 1 dl koldt vand
½ dl olie

Fremgangsmåde

Salat

  1. Bræk bladene af salathovedet og læg dem i en stor salatskål.
  2. Snit løget fint.
  3. Skær ferskenerne i både.
  4. Pil skrællen af avocadoen og snit den fint.
  5. Kom alle tre komponenter op i salatskålen.
  6. Drys de 2 spsk. hampefrø udover salaten.

Dressing

  1. Hæld alle ingredienser til dressingen i en lille skål og rør dem sammen.
  2. Hæld den derefter ud over salaten.

Hummus

  1. Kom hummusblandingen i en skål, og tilsæt koldt vand og olie.
  2. Rør blandingen godt sammen. Tilsæt evt. mere vand, til du opnår den ønskede konsistens.
  3. Kom lidt af linsehummusen ovenpå salaten.

Udviklet i samarbejde med Asta Just – der har en særlig kærlighed til plantebaseret mad.

+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.