Quinoabrød

Nemt og lækkert quinoabrød med gulerødder, der både kan både bages med glutenfri mel eller med almindelig mel.

Se opskrift
glutenfri quinoabrod

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 1 brød
  • Opløs gær i lunkent vand (ca. 30°C) og tilsæt resten af ingredienserne.
  • Ælt dejen i minimum 5 minutter, kom den derefter i en smurt bageform (1½ liter)
  • Lad hæve tildækket ved stuetemperatur i minimum 40 minutter.
  • Bag brødet 40 min. i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i midten af ovnen.
  • Det færdigbagte brød kan med fordel fryses ned – eventuelt i skiver

Tip: Ønsker du et mere luftigt brød, kan du udskifte fuldkornsmelet med 300 g Valsemøllen Tipo 00 Hvedemel

Se den glutenfrie version