Pull apart pølsehornsbrød – Bageblanding

Bag pull apart pølsehornsbrød med Valsemøllen Økologiske Fødselsdagsboller. En sjov og anderledes måde at lave pølsehorn på. Server pølsehornene som et anderledes og flot brunchindslag, som eftermiddagssnack eller brug dem enkeltvis i madpakken.

Opskriften på pull apart pølsehørnsbrød er udviklet i samarbejde med Hanegal. I opskriften bliver der brugt Hanegals Økologiske Kyllingecocktailpølser, som er mildt krydret med paprika og muskatnød. Læs mere om Hanegal og deres 100% økologiske produkter her.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
2 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 ps. Valsemøllen Økologiske Fødselsdagsboller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl lunkent vand (30°C)
240g Hanegal Kyllingecocktailpølser
1 æg til pensling
Valsemøllen Sesamfrø (evt. blanding af sorte og hvide)
Ketchup eller sennep

Sådan gør du

 

 1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt vand.
 2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
 3. Lad dejen hæve tildækket i en skål i 60 minutter ved stuetemperatur.
 4. Del dejen i to. Den ene del skal bruges til pølsehornsbrødet, og den anden kan du fx bruge til at lave almindelige boller, kanelsnegle eller anden omgang af pull apart pølsehornsbrød.
 5. Rul dejen til pølsehornsbrødet ud til et rektangel, og pensl med ketchup.
 6. Skær dejen ud i trekanter på cirka 10 x 5 cm, og rul dejen omkring cocktailpølserne fra den brede ende.
 7. Placer de små pølsehorn på en bageplade med bagepapir, så de danner to koncentriske cirkler. Sørg for at de ikke ligger for tæt, men at dejen rører hinanden på begge cirkler.
 8. Lad pølsehornsbrødet efterhæve under et klæde i cirka 25-30 minutter.
 9. Pensl pølsehornsbrødet med et sammenpisket æg, og drys med sesamfrø.
 10. Bag pølsehornsbrødet i ovnen på 200°C i ca. 18 minutter, eller til det er flot gyldent.
 11. Servér med ketchup eller sennep.

Et godt tip: Brug den anden halvdel af dejen til at lave disse lækre kanelsnegle eller disse gode og bløde fødselsdagsboller. 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.