Plantefars

Her får du en række nemme og lækre vegetariske og veganske opskrifter med Valsemøllen Green Life Økologisk Kødfri Fars. Plantefarsen er et hurtigt og nemt alternativ til kød. Perfekt til dig der gerne vil skære lidt ned på kødet eller bare elsker velsmagende, grønne retter.

Vi har gjort det nemt for dig at røre en plantefars uden kød på ingen tid. Du skal bare tilsætte til lidt æg og vand, så står du med et let og lækkert vegetarisk alternativ til både frokost og middag, når det skal gå hurtigt.

Mange tror, at det er svært at lave vegetarisk mad. Måske fordi vi er så vant til, at kød giver både fylde, mæthed og god smag i mange af vores favoritretter. Men det behøver slet ikke være hverken svært eller tage lang tid. Tværtimod.

Hurtig og nem vegetarisk mad

Vi har samlet og testet en masse grønne opskrifter, hvor du kommer fra opskrift til færdigt måltid på ingen tid. Tag bare en vegetarisk pizza med pesto og kødfrie kødboller. Her skal du kun bruge i alt 35 minutter inkl. bagetid, før du står et færdigt, lækkert vegetarisk måltid fyldt med god smag og masser af god, grøn samvittighed.

Børnevenlige retter

Én ting er, at det ikke må tage al for lang tid at sætte aftensmaden på bordet. Men de fleste børnefamilier kender sikkert også til udfordringen med at finde middagsretter, som tilfredsstiller smagsløgene hos både børn og voksne.

Vi har gjort det nemmere for dig. For den økologiske kødfri fars kan nærmest en-til-en bruges som erstatning i nogle af de klassiske livretter som boller i karry, pasta med kødboller eller burger. Prøv også de vegetariske nuggets med karry, som er en vaskeægte familiefavorit.

Du finder her et væld af inspiration til aftensmadsretter, som er lige til at gå til og som smager skønt. Så skønt, at vi godt tør garantere, at hverken du, din familie eller middagsgæster vil føle, at I går på kompromis med hverken smag eller mæthed.

Læs mere

+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.