Plantefars

Her får du en række nemme og lækre vegetariske og veganske opskrifter med Valsemøllen Green Life Økologisk Kødfri Fars. Plantefarsen er et hurtigt og nemt alternativ til kød. Perfekt til dig der gerne vil skære lidt ned på kødet eller bare elsker velsmagende, grønne retter.

Vi har gjort det nemt for dig at røre en plantefars uden kød på ingen tid. Du skal bare tilsætte til lidt æg og vand, så står du med et let og lækkert vegetarisk alternativ til både frokost og middag, når det skal gå hurtigt.

Mange tror, at det er svært at lave vegetarisk mad. Måske fordi vi er så vant til, at kød giver både fylde, mæthed og god smag i mange af vores favoritretter. Men det behøver slet ikke være hverken svært eller tage lang tid. Tværtimod.

Hurtig og nem vegetarisk mad

Vi har samlet og testet en masse grønne opskrifter, hvor du kommer fra opskrift til færdigt måltid på ingen tid. Tag bare en vegetarisk pizza med pesto og kødfrie kødboller. Her skal du kun bruge i alt 35 minutter inkl. bagetid, før du står et færdigt, lækkert vegetarisk måltid fyldt med god smag og masser af god, grøn samvittighed.

Børnevenlige retter

Én ting er, at det ikke må tage al for lang tid at sætte aftensmaden på bordet. Men de fleste børnefamilier kender sikkert også til udfordringen med at finde middagsretter, som tilfredsstiller smagsløgene hos både børn og voksne.

Vi har gjort det nemmere for dig. For den økologiske kødfri fars kan nærmest en-til-en bruges som erstatning i nogle af de klassiske livretter som boller i karry, pasta med kødboller eller burger. Prøv også de vegetariske nuggets med karry, som er en vaskeægte familiefavorit.

Du finder her et væld af inspiration til aftensmadsretter, som er lige til at gå til og som smager skønt. Så skønt, at vi godt tør garantere, at hverken du, din familie eller middagsgæster vil føle, at I går på kompromis med hverken smag eller mæthed.

Læs mere