Pizza med pesto og veggie-kødboller

Hvem elsker ikke pizza. Her har du opskriften på en lækker nem vegansk pizza med pesto og veggie"kødboller" med tomat og timian.

Hvis du gerne vil lave dine egne bunde, kan du både bruge en brødblanding eller lave dem fra bunden af.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 4 personer

3 PIZZABUNDE
1 pose Valsemølle rød pestomix
1 dl olivenolie
½ dl vand

KØDFRIE BOLLER
1 pose Valsemøllen kødfri fars mix med tomat og timian
1 squash, groft revet
2,5 dl vand
2 dl kogt Valsemøllen Økologiske quinoa
2 spsk pesto

TOPPING
Tomater
Frisk basilikum

 Fremgangsmåde

  1. Rør alle ingredienserne til pestoen sammen i en skål.
  2. Kom bagepapir på en bageplade.
  3. Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
  4. Kom farsmixen i en skål sammen med vand, pesto, kogt quinoa, groft revet squash og rør det sammen til en fast konsistens.
  5. Form farsen til kødboller.
  6. Steg veggie-bollerne i lidt olie på en medium varm pande i 3-4 minutter på begge sider.
  7. Placer de forstegte kødboller på bagepladen og bag dem færdig i ovnen i 10 min.
  8. Smør pizzabundende med pesto og fordel kødboller, tomater og basilikum på.
  9. Top eventuelt pizzaerne med vegansk ost inden de bages.
  10. Bag pizzaerne i 15 min.
  11. Pynt med frisk basilikum inden servering.

Server pizzaerne med en frisk grøn salat.

Udviklet i samarbejde med madblogger Maria Engberg – Vanløse Blues.

+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.