Pizza med pesto og veggie-kødboller

Hvem elsker ikke pizza. Her har du opskriften på en lækker nem vegansk pizza med pesto og veggie"kødboller" med tomat og timian.

Hvis du gerne vil lave dine egne bunde, kan du både bruge en brødblanding eller lave dem fra bunden af.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 4 personer

3 PIZZABUNDE
1 pose Valsemølle rød pestomix
1 dl olivenolie
½ dl vand

KØDFRIE BOLLER
1 pose Valsemøllen kødfri fars mix med tomat og timian
1 squash, groft revet
2,5 dl vand
2 dl kogt Valsemøllen Økologiske quinoa
2 spsk pesto

TOPPING
Tomater
Frisk basilikum

 Fremgangsmåde

  1. Rør alle ingredienserne til pestoen sammen i en skål.
  2. Kom bagepapir på en bageplade.
  3. Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
  4. Kom farsmixen i en skål sammen med vand, pesto, kogt quinoa, groft revet squash og rør det sammen til en fast konsistens.
  5. Form farsen til kødboller.
  6. Steg veggie-bollerne i lidt olie på en medium varm pande i 3-4 minutter på begge sider.
  7. Placer de forstegte kødboller på bagepladen og bag dem færdig i ovnen i 10 min.
  8. Smør pizzabundende med pesto og fordel kødboller, tomater og basilikum på.
  9. Top eventuelt pizzaerne med vegansk ost inden de bages.
  10. Bag pizzaerne i 15 min.
  11. Pynt med frisk basilikum inden servering.

Server pizzaerne med en frisk grøn salat.

Udviklet i samarbejde med madblogger Maria Engberg – Vanløse Blues.

+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.