Pizza bianco – Økologisk bageblanding

En nem og enkel løsning, når det skal gå hurtigt – både til hverdag og weekend.

Med vores pizzamel får du altid en lækker sprød og smagfuld pizzabund udelukkende baseret på økologiske råvarer. I posen er der mel til 4 flotte pizzaer, så alle kan lave deres helt egen

Se opskrift
pizza bianco

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 time 25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pizza bianco – Økologisk bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Ingredienser

Opskrift til 4 pizzaer

5 1/2 dl vand (ca. 35°C)
2 breve Valsemøllen Tørgær (svarende til 50 g frisk gær)
1 pose Valsemøllen Økologisk Pizza
4 spsk. pesto
4 kartofler
200 g revet mozzerallaa
Frisk timian
4 spsk. olivenolie
Flagesalt og peber.

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen Tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 5 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed.
  3. Del dejen i 4 stykker og form dem i 4 store boller, der skal hæve under et fugtigt viskestykke ved stuetemperatur i 30 minutter.
  4. Forvarm ovnen til 250°C og rul de 4 boller ud til tynde bunde (diameter ca. 30 centimeter).
  5. Skær kartoflerne i tynde skiver, fordel pesto på pizzabunden og herefter kartoffelskiverne. Top med mozzarella og timian.
  6. Bag pizzaen i midten af ovnen ved 225°C (varmluft 200°C) i ca. 25 minutter.
  7. Krydr den færdigbagte pizza med salt, peber og afslut med et par dråber olivenolie.

Et godt tip: Hvis du ikke ønsker at bage 4 pizzaer, kan du bage 2 pizzaer i stedet for. Følg opskriften, men kun bruge halvdelen af brødblandingen, 1 brev med tørgær og ca. 3 dl vand. Du kan også bruge halvdelen af dejen til at bage nogle skønne pizzamuffins. De er gode i madpakken eller som snack, og kan nemt fryses.