Pikanthummus med surdejsrugbrødsstænger

Cremet pikanthummus serveret med rugbrødsstænger er en super nem og lækker snack.

Når du mangler en lækker eftermiddagssnack er ristede rugbrødstænger med en cremet pikanthummus det perfekte bud. Det er også super lækkert som en appetizer.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 4 personer

Pikanthummus
1 ps. Valsemøllen Green Life Økologisk Hummus, original
1 stk. rød peberfrugt
50 g salatost eller feta
½-1 dl vand, alt efter ønsket konsistens
½ dl olie
1 spsk. paprika, røget
1 tsk. spidskommen, stødt
Salt og friskkværnet peber
Citron

Andet
1 portion pikanthummus
6-8 skiver (surdejs)rugbrød, 1,5 cm tykkelse – se opskrift her
4 spsk. olivenolie
flagesalt

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 180 graders varmluft.

Pikanthummus

  1. Skær peberfrugterne i grove tern og blend med de resterende ingredienserne til en cremet pikanthummus.
  2. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Rugbrødstænger 

  1. Skær rugbrødskiverne i stave, efter ønsket størrelse.
  2. Pensl dem med olivenolie på begge sider og drys med flagesalt.
  3. Beklæd en bageplade med bagepapir og læg rugbrødsstavene herpå.
  4. Bag dem i 10 minutter til de er sprøde.
  5. Lad dem afkøle.

Servér rugbrødsstængerne med pikanthummus.

Udviklet i samarbejde med madblogger Maria Charlotte.