Pasta med veggieboller

Pasta med veggieboller er til dig, der har du mod på en grønnere og mere miljøvenlig hverdag. Prøv at skifte den italienske klassiker, spaghetti bolognese, ud med en sprød, kødfri variant. Måske du slet ikke kommer til at savne kødet i retten?

Se opskrift
Pasta med veggieboller

Køkkentid
30 min.

Ventetid
5 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 4 personer

Kødfri fars:
1 pose Valsemøllen Green Life Økologisk Kødfri Fars – tomat & timian
2 æg
1 bæger æggehvide
2 dl koldt vand
20 ristede hakkede hasselnødder
½-1 tsk. tørret timian
1 finthakket rød peberfrugt
Olie til stegning

Tomatsauce:
1 groft snittet fennikel
1 dåse flåede hakkede tomater
Salt, peber
½ -1 tsk. røget paprika
1 bdt. snittede forårsløg

Tilbehør:
125 g pasta fx tagliatelle
25 g revet parmesan
4 små Valsemøllen Økologiske Grødboller (bagt efter anvisningen på pakningen)

Fremgangsmåde

Pasta med veggieboller og en dejlig tomatsovs, er et lækkert italiensk-inspireret bud på en skøn kødfri ret, hvis du gerne vil have nogle flere grønne alternativer. Du tænker næsten ikke over, at det er en kødfri ret.

  1. Hæld posens indhold i en skål.
  2. Tilsæt æg og vand, hasselnødder, timian samt peberfrugt og rør det hele sammen.
  3. Lad farsen hvile i 5 minutter.
  4. Tilsæt gerne lidt mere væske, til du opnår den ønskede konsistens.
  5. Form farsen til kødboller med en ske.
  6. Steg dem i olie på en varm pande ved middel varme, til de er gyldne på begge sider.
  7. Ryst panden undervejs.
  8. Tag bollerne af panden, og hold dem varme.
  9. Svits fennikel hurtigt på panden, tilsæt tomaterne og krydr med salt, peber og røget paprika.
  10. Kog og afdryp pastaen efter anvisningen på pakken.
  11. Vend kødbollerne i den varme sauce, og servér med pasta, snittede forårsløg, revet ost samt Valsemøllen Økologiske Grødboller.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Alt for damerne

+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.