Pasta med grøn pesto og friske asparges

Hvem elsker ikke en nem portion pasta med pesto? Pasta med grøn pesto og asparges er nem og hurtig aftensmad, så der kan være tid til hygge.

Server pasta med grøn pesto, når du har en travl hverdag. En cremet pesto går man aldrig galt i byen med! I denne version med asparges og parmesan er luksusudgaven af den klassiske pastaret. Server med en frisk salat, der kan give pastaen lidt modspil.

Se opskrift
pasta med grøn pesto

Køkkentid
10 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pasta med grøn pesto og friske asparges: 4 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

4 personer

2 liter vand
300 g tørret pasta, fx penne
½ pose Valsemøllen Green Life pesto, grøn
2 spsk. olie
½ dl. vand
100 g friske asparges
lidt groft salt til pasta vandet
frisk høvlet parmesan efter smag og behag

Sådan gør du

  1. Sæt vand over til pasta, og bring det i kog, tilsæt groft salt.
  2. Kog pastaen som anvist på posen.
  3. Hæld vandet fra pastaen, og lad dem dryppe af i et dørslag.
  4. Hæld en ½ pose tørpesto i en skål, og tilsæt vand og olie.
  5. Rør blandingen godt sammen, og lad pestoen trække ca. 2 minutter.
  6. Snit asparges, og vend dem sammen med pasta og 3 spsk. pesto.
  7. Anret og server med frisk høvlet asparges
+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.