Pasta med grøn pesto og friske asparges

Se opskrift

Køkkentid
10 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pasta med grøn pesto og friske asparges: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Ingredienser

Opskrift til 4 personer
  • 2 liter vand
  • 300 g tørret pasta, fx penne
  • ½ pose Valsemøllen Green Life pesto, grøn
  • 2 spks. olie
  • ½ dl. vand
  • 100 g friske asparges
  • lidt groft salt til pasta vandet
  • frisk høvlet parmesan efter smag og behag

Fremgangsmåde

  1. Sæt vand over til pasta, og bring det i kog, tilsæt groft salt.
  2. Kog pastaen som anvist på posen.
  3. Hæld vandet fra pastaen, og lad dem dryppe af i et dørslag.
  4. Hæld en ½ pose tørpesto i en skål, og tilsæt vand og olie.
  5. Rør blandingen godt sammen, og lad pestoen trække ca. 2 minutter.
  6. Snit asparges, og vend dem sammen med pasta og 3 spks. pesto.
  7. Anret og server med frisk høvlet asparges.