Pasta med grøn pesto og friske asparges

Hvem elsker ikke en nem portion pasta med pesto? Pasta med grøn pesto og asparges er nem og hurtig aftensmad, så der kan være tid til hygge.

Server pasta med grøn pesto, når du har en travl hverdag. En cremet pesto går man aldrig galt i byen med! I denne version med asparges og parmesan er luksusudgaven af den klassiske pastaret. Server med en frisk salat, der kan give pastaen lidt modspil.

Se opskrift
pasta med grøn pesto

Køkkentid
10 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pasta med grøn pesto og friske asparges: 4 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

til 4 personer

2 liter vand
300 g tørret pasta, fx penne
½ pose Valsemøllen Green Life pesto, grøn
2 spsk. olie
½ dl. vand
100 g friske asparges
lidt groft salt til pasta vandet
frisk høvlet parmesan efter smag og behag

Sådan gør du

  1. Sæt vand over til pasta, og bring det i kog, tilsæt groft salt.
  2. Kog pastaen som anvist på posen.
  3. Hæld vandet fra pastaen, og lad dem dryppe af i et dørslag.
  4. Hæld en ½ pose tørpesto i en skål, og tilsæt vand og olie.
  5. Rør blandingen godt sammen, og lad pestoen trække ca. 2 minutter.
  6. Snit asparges, og vend dem sammen med pasta og 3 spsk. pesto.
  7. Anret og server med frisk høvlet asparges