Økologiske rugsnacks – Bageblanding

Mangler du også tit en lækker snack til farten? Vores økologiske rugsnacks er perfekte til den lille sult. De smager syndigt, og så mætter de godt.

De økologiske rugsnacks er perfekte i madpakken. Selvom de smager sødt af chokolade og nødder, er de fulde af fibre ligesom du kender fra rugbrød. Snacksene er bagt af Valsemøllen Økologiske Solsikkerugbrød, hvilket gør opskriften super nem. Det kræver få ingredienser at bage de lækre små brød, som vi garanterer, at alle vil elske.

Se opskrift
økologiske rugsnacks

Køkkentid
15 min.

Ventetid
60 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Økologiske rugsnacks – Bageblanding: 3 ud af 5 baseret på 21 anmeldelser

Opskrift

24 stk.

1 ps. Valsemøllen Økologisk Solsikkerugbrød
1 brev Valsemøllen tørgær (7 g),svarer til 25 g frisk gær
7 dl vand , lidt varmere end lunkent (35°C)
30 g hakkede hasselnødder
30 g hakkede mandler
30 g solsikkekerner
30 g hakket mørk chokolade

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med en håndmixer på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.
  3. Tilsæt resten af ingredienser til dejen, og rør det sammen.
  4. Form 24 små boller med en fugtig ske, fordel dem på to bageplader med bagepapir, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  5. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 25-30 minutter.

Et godt tip: Hvis du ønsker, at bage dine økologiske rugsnacks til madpakken, kan du også sagtens udelade nødder og chokolade. Så har du de skønneste rugbrødsboller, der kan smøres med pålæg.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.