Økologiske rugsnacks – Bageblanding

Mangler du også tit en lækker snack til farten? Vores økologiske rugsnacks er perfekte til den lille sult. De smager syndigt, og så mætter de godt.

De økologiske rugsnacks er perfekte i madpakken. Selvom de smager sødt af chokolade og nødder, er de fulde af fibre ligesom du kender fra rugbrød. Snacksene er bagt af Valsemøllen Økologiske Solsikkerugbrød, hvilket gør opskriften super nem. Det kræver få ingredienser at bage de lækre små brød, som vi garanterer, at alle vil elske.

Se opskrift
økologiske rugsnacks

Køkkentid
15 min.

Ventetid
60 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 24 stk.

1 ps. Valsemøllen Økologisk Solsikkerugbrød
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g),svarer til 25 g frisk gær
7 dl vand , lidt varmere end lunkent (35°C)
7,5 dl vand
30 g hakkede hasselnødder
30 g hakkede mandler
30 g solsikkekerner
30 g hakket mørk chokolade

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med en håndmixer på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.
  3. Tilsæt resten af ingredienser til dejen, og rør det sammen.
  4. Form 24 små boller med en fugtig ske, fordel dem på to bageplader med bagepapir, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  5. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 25-30 minutter.

Et godt tip: Hvis du ønsker, at bage dine økologiske rugsnacks til madpakken, kan du også sagtens udelade nødder og chokolade. Så har du de skønneste rugbrødsboller, der kan smøres med pålæg.