Økologiske koldhævede proteinboller – Bageblanding

Hvis du også elsker bagværk med fuldkorn og protein, er Valsemøllen Økologiske Koldhævede Proteinboller lige sagen! De er bagt med fuldkornsmel, maskmel og chiafrø, der gør dem mættende og fulde af smag.

Blandingen med økologiske koldhævede proteinboller er fyldt med en masse smagsgivere, der gør, at du får de lækreste boller. Maskmel er et overskudsprodukt fra ølproduktion. Det giver både bollerne smag, protein og så er det med til at mindske madspild. Smart, ikke? Samtidig er de også fyldt med tørret surdej og fuldkornsmel, der også giver brødet endnu mere smag, og så mætter det godt.

Se opskrift
Økologiske koldhævede proteinboller

Køkkentid
10 min.

Ventetid
6-24 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Økologiske koldhævede proteinboller – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

10 proteinboller

1 pk. Valsemøllen Økologiske Proteinboller med chiafrø og maskmel
3 3/4 dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
10 g gær

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet og tilsæt pakkens indhold. Ælt dejen i 2-3 minutter med en grydeske eller i røremaskine ved mellemste hastighed.
  2. Dæk skålen til og lad dejen hæve i køleskab i mindst 6 timer – gerne natten over.
  3. Form 10 boller med to skeer. Dyp skeerne i vand, så dejen ikke klistrer på skeerne. Sæt dem på en bageplade med bagepapir. Pensl med vand, og drys fx Valsemøllen Økologiske Chiafrø på toppen.
  4. Forvarm ovnen til 240°C, sænk temperaturen til 220°C (varmluft 200°C) og bag bollerne i midten af ovnen i 15-20 minutter.

Vil du springe koldhævningen over? Så skal du i stedet anvende 20 g gær og lunkent vand. Du kan følge fremgangsmåden ovenfor, dog skal du ælte dejen i mindst 10 minutter, for at sikre alt vandet bliver optaget af det høje fuldkornsindhold, og dejen skal hæve 1 time ved stuetemperatur.

Et godt tip: Du kan bruge dine Økologiske Koldhævede Proteinboller til meget mere end bare morgenboller. Sæt dejen over om morgenen og bag dem som burgerboller om aftenen. Så kan du fylde dem med masser af grønt. Du kan også bage hele dejen i en brødform, så du nemt har et mættende fuldkornsbrød.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.