Økologisk grydebrød – Bageblanding

Drømmer du om hjemmebagt grydebrød ? Dette grydebrød, som bages af bageblandingen Valsemøllen Økologisk Surdejsbrød gør det nemt for dig at bage et grydebrød med en super sprød skorpe og den lækreste surdejssmag. Hos Valsemøllen har vi nemlig gjort forarbejdet for dig, så du kun skal sørge for at have vand, gær og brødblandingen klar for at kunne lave et hjemmebagt grydebrød.

Valsemøllen Økologisk Surdejsbrød er lavet på dansk mel, så du kan være sikker på, at du bager med de bedste råvarer, hvor kornet er dyrket, høstet og malet i Danmark. Hvis du mod på at bage et grydebrød helt fra bunden med din egen surdej, så find vores opskrift på grydebrød med surdej lige her.

Se opskrift
Økologisk grydebrød - bageblanding

Køkkentid
25 min.

Ventetid
8-25 t


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 brød

5 dl koldt vand
5 g gær
1 pk. Valsemøllen Økologisk Surdejsbrød

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Rør gæren ud i vandet og tilsæt posens indhold, rør sammen med en grydeske, så alt melet bliver vådt. Lad dejen hvile i 30 minutter.
  2. Ælt dejen i ca. 12 minutter i en røremaskine ved mellem hastighed til den slipper kanten på skålen, hæld dejen over i oliesmurt skål og lad hæve i 30 minutter ved stuetemperatur.
  3. Drys mel ud på bordet, hæld dejen ud og fold sammen til et rundt brød.
  4. Placere det runde brød i en støbejernsgryde, læg låg på, og sæt gryden på køl i 8-24 timer.
  5. Forvarm ovnen til 245°C og skru ned til 230°C (ved varmluft 220°C).
  6. Bag med låg i 15-20 minutter. Tag herefter låget af gryden og bag yderligere 25 minutter til brødet er færdigt.
  7. Lad brødet køle af på en rist.

Et godt tip: Du kan også bruge Valsemøllen Økologisk Surdejsbrød til at lave lækre, sprøde surdejsboller.

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere fredag d. 29. juli, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 29.juli, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag den 28.juli 2022.