Øko Koldhævede Brunchboller – Valsemøllen brødblanding

Vores økologiske koldhævede brunchboller er fyldt med smag og masser af gode råvarer, alle sammen økologiske, så du med god samvittighed kan kræse lidt ekstra om dem, du holder af.

Vil du gerne forkæle dem du holder af lige fra morgenstunden? Kan du nemt lave dejen til vores økologiske koldhævede bruncholler om aften, og bage dem når du står op. Så har du en perfekt brunchbolle med masser af smag til morgenbordet. Velbekomme.

Se opskrift
brunchboller

Køkkentid
20 min.

Ventetid
på køl 6-24 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Øko Koldhævede Brunchboller – Valsemøllen brødblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Ingredienser

Opskrift til 10-12 boller

3 ½ dl vand, lidt koldere end lunkent  (ca. 25°C)
10 g gær
1 pakke Valsemøllen Økologiske Koldhævede Brunchboller

Fremgangsmåde

  1. Rør gæren ud i vandet og tilsæt pakkens indhold.
  2. Ælt dejen i ca. 5 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Dæk skålen til og lad dejen hæve i køleskab i mindst 6 timer (maks. 24 timer).
  4. Form ca. 10-12 boller med to skeer. dyp skeerne i vand, så dejen ikke klistre på skeerne. Sæt dem på en bageplade med bagepapir. Drys evt. med solsikkekerner eller havregryn.
  5. Forvarm ovnen til 240°C, sænk temperaturen til 225°C (varmluft 200°C) og bag bollerne i midten af oven i 15-20 minutter.

Tip: Hvis du vil springe koldhævningen over, skal du bare bruge 25 g gær i opskriften i stedet for og lade dejen hæve 60 minutter ved stuetemperatur. De færdigbagte boller bliver lidt mildere i smagen.

+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.