Nemme økologiske surdejsboller – Bageblanding

Drømmer du også om nemme økologiske surdejsboller med sprød skorpe, den dejlige smag af surdej og de karakteristiske lufthuller? Vi har gjort det nemt for dig at bage netop surdejsboller. Med bageblandingen Valsemøllen Økologisk Surdejsbrød skal du kun tilføje vand og gær, og en lille portion tålmodighed. Men slet ikke i samme grad, som hvis du vil bage surdejsboller fra bunden.

Først skal surdejsbollerne stå til autolyse og derefter æltes og på køl natten over. Det gør det enkelt og let at forkæle familie og venner med velsmagende, nemme økologiske surdejsboller med den skønneste surdejssmag. Hvis du er nysgerrig på Valsemøllen bageblandinger, så kan du finde dem her.

Se opskrift
Nemme økologiske surdejsboller

Køkkentid
25 min.

Ventetid
24 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

12 stk.

5 dl koldt vand
5 g gær
1 pk. Valsemøllen Økologisk Surdejsbrød

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Rør gæren ud i vandet og tilsæt posens indhold, rør sammen med en grydeske, så alt melet bliver vådt. Lad dejen hvile i 30 minutter.
  2. Ælt dejen i ca. 12 minutter i en røremaskine ved mellem hastighed til den slipper kanten på skålen. Hæld dejen over i oliesmurt skål og dæk skålen til. Lad dejen stå på køkkenbordet i 30 minutter indtil den viser aktivitet.
  3. Fold dejen og sæt den på køl i 8-24 timer.
  4. Hæld forsigtigt dejen ud på et meldrysset bord.
  5. Del dejen i ca. 12 lige store stykker med en dejdeler og sæt dem forsigtigt på en bageplade med bagepapir.
  6. Forvarm ovnen til 245°C og skru ned til 230°C (ved varmluft 220°C).
  7. Bag bollerne i 18-20 minutter til de er gyldne.
  8. Lad bollerne køle af på en rist.

Et godt tip: Har du mere lyst til at bage et brød i stedet for boller, så find opskriften på et flot surdejsbrød her.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere fredag d. 29. juli, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 29.juli, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag den 28.juli 2022.