Nemme kanelsnegle – Valsemøllen brødblanding

Lav nemme lækre, lune hjemmebagte kanelsnegle med Valsemøllen Bolleblanding. De er perfekte til fødselsdagen, weekenden, eller når I bare gerne vil hygge jer.

Skal der hygges med familien med hjemmebag, kan du med fordel lave vores lækre nemme kanelsnegle bagt med vores Valsemøllen Bolleblanding.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 time 20 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme kanelsnegle – Valsemøllen brødblanding: 5 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Ingredienser

Opskrift til 18 kanelsnegle

1 ps. Valsemøllen Boller eller Valsemøllen Grovboller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)

Remonce
250 g smør
100 g sukker
150 g brun farin
2-3 spsk. kanel

Glasur
200 g flormelis
ca. 3 spsk. vand eller past. æggehvide

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Lav remoncen imens imens dejen hviler.
  4. Bland smør, sukker, farin og kanel til en ensartet masse. Må ikke røres for længe, da sukkerkrystallerne ødelægges og ikke kan karamellisere.
  5. Rul dejen ud på et meldrysset bord til en firkant, 20 x 30 cm. Fordel remoncen med en dejskraber og rul dejen sammen.
  6. Skær stangen i 18 stykker, og sæt sneglene på en bageplade med bagepapir, eller i et smurt ildfastfad, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  7. Pensl de færdighævede snegle med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter, til de er gyldne.
  8. Lad sneglene køle af på en rist og pynt dem med glasur.

Har du ikke en Valsemøllen Bolleblanding ved hånden, kan du lave din bløddej selv fra bunden, få opskriften her.

 

+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.