Nemme kanelsnegle – Valsemøllen brødblanding

Lav nemme lækre, lune hjemmebagte kanelsnegle med Valsemøllen Bolleblanding. De er perfekte til fødselsdagen, weekenden, eller når I bare gerne vil hygge jer.

Skal der hygges med familien med hjemmebag, kan du med fordel lave vores lækre nemme kanelsnegle bagt med vores Valsemøllen Bolleblanding.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 time 20 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme kanelsnegle – Valsemøllen brødblanding: 5 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Ingredienser

Opskrift til 18 kanelsnegle

1 ps. Valsemøllen Boller eller Valsemøllen Grovboller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)

Remonce
250 g smør
100 g sukker
150 g brun farin
2-3 spsk. kanel

Glasur
200 g flormelis
ca. 3 spsk. vand eller past. æggehvide

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Lav remoncen imens imens dejen hviler.
  4. Bland smør, sukker, farin og kanel til en ensartet masse. Må ikke røres for længe, da sukkerkrystallerne ødelægges og ikke kan karamellisere.
  5. Rul dejen ud på et meldrysset bord til en firkant, 20 x 30 cm. Fordel remoncen med en dejskraber og rul dejen sammen.
  6. Skær stangen i 18 stykker, og sæt sneglene på en bageplade med bagepapir, eller i et smurt ildfastfad, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  7. Pensl de færdighævede snegle med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter, til de er gyldne.
  8. Lad sneglene køle af på en rist og pynt dem med glasur.

Har du ikke en Valsemøllen Bolleblanding ved hånden, kan du lave din bløddej selv fra bunden, få opskriften her.

 

+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.