Nem chokoladekage med chokoladestykker – Bageblanding

Bag en nem chokoladekage med chokoladestykker. Med bageblandingen Valsemøllen Chokoladekage med Chokoladestykker kan du nemlig bage en hurtig, nem og svampet chokoladekage. Det eneste du skal gøre er at tilsætte vand, æg og olie. Med få ingredienser og en nem fremgangsmåde kan du tage børne med i køkkenet og pynte kagen med jeres yndlingsglasur. På under 1 time kan du servere en lun, svampet og lækker chokoladekage.

Kagen er perfekt at servere til familiehyggen i weekenden eller til kollegaer eller klassen en hverdag. Kageblandingen passer til en lille bradepande på ca. 25 x 30 cm.

Find flere opskrifter af Valsemøllen familie favoritter her.

Se opskrift
Nem chokoladekage med chokoladestykker - Bageblanding

Køkkentid
5 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nem chokoladekage med chokoladestykker – Bageblanding: 3 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser

Opskrift

1 kage á ca. 12 stykker

1 ps. Valsemøllen Chokoladekage med Chokoladestykker 
4 æg
2 dl olie
1 dl vand
En lille bradepande ca. 25 x 30 cm.

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt æg, olie og vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en grydeske i ca. 2-4 minutter, til den er glat og blank.
  3. Smør bradepanden, eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag kagen ved 180ºC (varmluft 160°C) i midten af ovnen i 20-25 minutter.

Et godt tip: Lav en lækker chokoladefrosting bestående af 250 g flormelis, 80 g blødt smør, 25 g kakaopulver og 3-4 spsk. vand. Pisk alle ingredienserne sammen og smør den på den afkølede kage.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.