Nem chokoladekage med chokoladestykker – Bageblanding

Bag en nem chokoladekage med chokoladestykker. Med bageblandingen Valsemøllen Chokoladekage med Chokoladestykker kan du nemlig bage en hurtig, nem og svampet chokoladekage. Det eneste du skal gøre er at tilsætte vand, æg og olie. Med få ingredienser og en nem fremgangsmåde kan du tage børne med i køkkenet og pynte kagen med jeres yndlingsglasur. På under 1 time kan du servere en lun, svampet og lækker chokoladekage.

Kagen er perfekt at servere til familiehyggen i weekenden eller til kollegaer eller klassen en hverdag. Kageblandingen passer til en lille bradepande på ca. 25 x 30 cm.

Find flere opskrifter af Valsemøllen familie favoritter her.

Se opskrift
Nem chokoladekage med chokoladestykker - Bageblanding

Køkkentid
5 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nem chokoladekage med chokoladestykker – Bageblanding: 3 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

1 kage á ca. 12 stykker

1 ps. Valsemøllen Chokoladekage med Chokoladestykker 
4 æg
2 dl olie
1 dl vand
En lille bradepande ca. 25 x 30 cm.

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt æg, olie og vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en grydeske i ca. 2-4 minutter, til den er glat og blank.
  3. Smør bradepanden, eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag kagen ved 180ºC (varmluft 160°C) i midten af ovnen i 20-25 minutter.

Et godt tip: Lav en lækker chokoladefrosting bestående af 250 g flormelis, 80 g blødt smør, 25 g kakaopulver og 3-4 spsk. vand. Pisk alle ingredienserne sammen og smør den på den afkølede kage.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.