Mini pizza med fuldkorn

En mini pizza med fuldkorn er perfekt til både frokost og aftensmad, og så er de nemme at bage med Valsemøllen Fuldkornsboller Bageblanding. Det eneste I skal tage stilling til er, hvad de skal toppes med.

Hvis du vil sikre husfreden og samtidig servere mættende fuldkorn, kan du bage de lækre mini pizza med fuldkorn, og lade hvert medlem af familien bestemme, hvad der skal på deres pizza. Vi har valgt at toppe vores med kartoffel, løg og parmesan, hvilket smager skønt med den lækre fuldkornsbund. De små pizzaer er gode både i madpakken, til picnic eller til den nemme aftensmad.

Se opskrift
Mini pizza med fuldkorn

Køkkentid
20 min.

Ventetid
2 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Mini pizza med fuldkorn: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

10 stk.

1 pk. Valsemøllen Fuldkornsboller
25 g gær
3 dl lunkent vand (30°C)
3 kartofler i tynde skiver
1 løg skåret i tynde ringe
1 dl cremefraiche 18%
1 dl fintrevet parmesanost
Frisk oregano + salt og peber

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
  2. Tilsæt posens indhold og ælt dejen i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne i 5-10 minutter.
  3. Del dejen i 10 lige store stykker og form dem til boller, og lad dem hæve tildækket i ca. 60 minutter.
  4. Tryk hver af bollerne til små mini pizzaer med hænderne på et meldrysset bord.
  5. Placer bundene på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 60 minutter.
  6. Rør creme fraiche og revet parmesanost sammen og smør det ud på bundene. Fordel herefter de tyndt skårede kartoffelskiver og løgringe.
  7. Bag dem i en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft = 200 °C), i ca. 9-12 minutter.
  8. Pynt med frisk oregano, salt og peber. Serveres varme.

Et godt tip: De små pizzaer er gode med det lette kartoffelfyld. Men hvis i har svært ved at blive enige om fyldet på pizzaen, er mini pizza med fuldkorn en god måde, hvor alle kan få deres vilje. Lav grunddejen og top den med, hvad I hver især ønsker.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.