Mini pizza med fuldkorn

En mini pizza med fuldkorn er perfekt til både frokost og aftensmad, og så er de nemme at bage med Valsemøllen Fuldkornsboller Bageblanding. Det eneste I skal tage stilling til er, hvad de skal toppes med.

Hvis du vil sikre husfreden og samtidig servere mættende fuldkorn, kan du bage de lækre mini pizza med fuldkorn, og lade hvert medlem af familien bestemme, hvad der skal på deres pizza. Vi har valgt at toppe vores med kartoffel, løg og parmesan, hvilket smager skønt med den lækre fuldkornsbund. De små pizzaer er gode både i madpakken, til picnic eller til den nemme aftensmad.

Se opskrift
Mini pizza med fuldkorn

Køkkentid
20 min.

Ventetid
2 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Mini pizza med fuldkorn: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

10 stk.

1 pk. Valsemøllen Fuldkornsboller
25 g gær
3 dl lunkent vand (30°C)
3 kartofler i tynde skiver
1 løg skåret i tynde ringe
1 dl cremefraiche 18%
1 dl fintrevet parmesanost
Frisk oregano + salt og peber

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
  2. Tilsæt posens indhold og ælt dejen i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne i 5-10 minutter.
  3. Del dejen i 10 lige store stykker og form dem til boller, og lad dem hæve tildækket i ca. 60 minutter.
  4. Tryk hver af bollerne til små mini pizzaer med hænderne på et meldrysset bord.
  5. Placer bundene på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 60 minutter.
  6. Rør creme fraiche og revet parmesanost sammen og smør det ud på bundene. Fordel herefter de tyndt skårede kartoffelskiver og løgringe.
  7. Bag dem i en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft = 200 °C), i ca. 9-12 minutter.
  8. Pynt med frisk oregano, salt og peber. Serveres varme.

Et godt tip: De små pizzaer er gode med det lette kartoffelfyld. Men hvis i har svært ved at blive enige om fyldet på pizzaen, er mini pizza med fuldkorn en god måde, hvor alle kan få deres vilje. Lav grunddejen og top den med, hvad I hver især ønsker.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.