Mini pizza med fuldkorn

En mini pizza med fuldkorn er perfekt til både frokost og aftensmad, og så er de nemme at bage med Valsemøllen Fuldkornsboller Bageblanding. Det eneste I skal tage stilling til er, hvad de skal toppes med.

Hvis du vil sikre husfreden og samtidig servere mættende fuldkorn, kan du bage de lækre mini pizza med fuldkorn, og lade hvert medlem af familien bestemme, hvad der skal på deres pizza. Vi har valgt at toppe vores med kartoffel, løg og parmesan, hvilket smager skønt med den lækre fuldkornsbund. De små pizzaer er gode både i madpakken, til picnic eller til den nemme aftensmad.

Se opskrift
Mini pizza med fuldkorn

Køkkentid
20 min.

Ventetid
2 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Mini pizza med fuldkorn: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

10 stk.

1 pk. Valsemøllen Fuldkornsboller
25 g gær
3 dl lunkent vand (30°C)
3 kartofler i tynde skiver
1 løg skåret i tynde ringe
1 dl cremefraiche 18%
1 dl fintrevet parmesanost
Frisk oregano + salt og peber

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
  2. Tilsæt posens indhold og ælt dejen i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne i 5-10 minutter.
  3. Del dejen i 10 lige store stykker og form dem til boller, og lad dem hæve tildækket i ca. 60 minutter.
  4. Tryk hver af bollerne til små mini pizzaer med hænderne på et meldrysset bord.
  5. Placer bundene på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 60 minutter.
  6. Rør creme fraiche og revet parmesanost sammen og smør det ud på bundene. Fordel herefter de tyndt skårede kartoffelskiver og løgringe.
  7. Bag dem i en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft = 200 °C), i ca. 9-12 minutter.
  8. Pynt med frisk oregano, salt og peber. Serveres varme.

Et godt tip: De små pizzaer er gode med det lette kartoffelfyld. Men hvis i har svært ved at blive enige om fyldet på pizzaen, er mini pizza med fuldkorn en god måde, hvor alle kan få deres vilje. Lav grunddejen og top den med, hvad I hver især ønsker.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.