Mini pizza med fuldkorn

En mini pizza med fuldkorn er perfekt til både frokost og aftensmad, og så er de nemme at bage med Valsemøllen Fuldkornsboller Bageblanding. Det eneste I skal tage stilling til er, hvad de skal toppes med.

Hvis du vil sikre husfreden og samtidig servere mættende fuldkorn, kan du bage de lækre mini pizza med fuldkorn, og lade hvert medlem af familien bestemme, hvad der skal på deres pizza. Vi har valgt at toppe vores med kartoffel, løg og parmesan, hvilket smager skønt med den lækre fuldkornsbund. De små pizzaer er gode både i madpakken, til picnic eller til den nemme aftensmad.

Se opskrift
Mini pizza med fuldkorn

Køkkentid
20 min.

Ventetid
2 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Mini pizza med fuldkorn: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

10 stk.

1 pk. Valsemøllen Fuldkornsboller
25 g gær
3 dl lunkent vand (30°C)
3 kartofler i tynde skiver
1 løg skåret i tynde ringe
1 dl cremefraiche 18%
1 dl fintrevet parmesanost
Frisk oregano + salt og peber

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
  2. Tilsæt posens indhold og ælt dejen i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne i 5-10 minutter.
  3. Del dejen i 10 lige store stykker og form dem til boller, og lad dem hæve tildækket i ca. 60 minutter.
  4. Tryk hver af bollerne til små mini pizzaer med hænderne på et meldrysset bord.
  5. Placer bundene på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 60 minutter.
  6. Rør creme fraiche og revet parmesanost sammen og smør det ud på bundene. Fordel herefter de tyndt skårede kartoffelskiver og løgringe.
  7. Bag dem i en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft = 200 °C), i ca. 9-12 minutter.
  8. Pynt med frisk oregano, salt og peber. Serveres varme.

Et godt tip: De små pizzaer er gode med det lette kartoffelfyld. Men hvis i har svært ved at blive enige om fyldet på pizzaen, er mini pizza med fuldkorn en god måde, hvor alle kan få deres vilje. Lav grunddejen og top den med, hvad I hver især ønsker.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere fredag d. 29. juli, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 29.juli, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag den 28.juli 2022.