Middelhavsburger med veggiebøffer bagt aubergine

Hvis du gerne vil have en kødfri dag er burger altid et godt bud. Her får du en lækker opskrift på middelhavsburgere med veggiebøffer, bagte auberginer og oliventapenade.

Middelhavsburger med veggiebøffer, bagte auberginer og oliventapenade er en skøn vegetarret, de fleste vil elske.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Middelhavsburger med veggiebøffer bagt aubergine: 5 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Ingredienser

Opskrift til 4 personer

1 ps Valsemøllen Green Life Økologisk Kødfri Fars med tomat og timian
1 squash, groft revet
2,5 dl vand
6 burgerboller – se opskriften på hjemmelavet burgerboller her
100 g rucola
3 tomater
2 auberginer
2 rødløg
1 glas oliventapanade

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 225 grader varmluft og kom bagepapir på 2 bageplader.
  2. Skær auberginerne i 2 cm tykke skiver og placer dem på den ene bageplade.
  3. Kom fars mixen i en skål sammen med vand og groft revet squash og rør det sammen til en fast konsistens.
  4. Form farsen til 6 bøffer og steg dem i lidt olie på en medium varm pande i 3-4 minutter på begge sider.
  5. Placer de for stegte bøffer på den anden bageplade, sæt begge plader i ovnen og bag det i 20 minutter.
  6. Skyl alle grønsagerne og snit tomat og rødløg i skiver.
  7. Smør burgerbollerne med oliven tapanade og fyld den med rucola, aubergine, bøf, tomat og løg.

Opskriften er vegansk

Udviklet i samarbejde med madblogger Maria Engberg – Vanløse Blues.

+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.