Middelhavsburger med veggiebøffer bagt aubergine

Hvis du gerne vil have en kødfri dag er burger altid et godt bud. Her får du en lækker opskrift på middelhavsburgere med veggiebøffer, bagte auberginer og oliventapenade.

Middelhavsburger med veggiebøffer, bagte auberginer og oliventapenade er en skøn vegetarret, de fleste vil elske.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Middelhavsburger med veggiebøffer bagt aubergine: 5 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Ingredienser

Opskrift til 4 personer

1 ps Valsemøllen Green Life Økologisk Kødfri Fars med tomat og timian
1 squash, groft revet
2,5 dl vand
6 burgerboller – se opskriften på hjemmelavet burgerboller her
100 g rucola
3 tomater
2 auberginer
2 rødløg
1 glas oliventapanade

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 225 grader varmluft og kom bagepapir på 2 bageplader.
  2. Skær auberginerne i 2 cm tykke skiver og placer dem på den ene bageplade.
  3. Kom fars mixen i en skål sammen med vand og groft revet squash og rør det sammen til en fast konsistens.
  4. Form farsen til 6 bøffer og steg dem i lidt olie på en medium varm pande i 3-4 minutter på begge sider.
  5. Placer de for stegte bøffer på den anden bageplade, sæt begge plader i ovnen og bag det i 20 minutter.
  6. Skyl alle grønsagerne og snit tomat og rødløg i skiver.
  7. Smør burgerbollerne med oliven tapanade og fyld den med rucola, aubergine, bøf, tomat og løg.

Opskriften er vegansk

Udviklet i samarbejde med madblogger Maria Engberg – Vanløse Blues.

+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.