Madbrød med ramsløg og havsalt – Valsemøllen brødblanding

Er der noget bedre end udsigten til sol og grill i det fri? Det skulle da lige være smagen af lunt nybagt brød.

Lav nemt dit eget lækre hjemmebagte madbrød med ramsløg og flagesalt. Valsemøllen Itailensk Foccacia brødblanding er den perfekte løsning. Du får både en sprød krumme men stadig et svampet brød.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 t. og 50 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Madbrød med ramsløg og havsalt – Valsemøllen brødblanding: 1 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Ingredienser

Opskrift til 2 brød
 • 1 ps. Valsemøllen Italiensk Foccacia 
 • 2 breve Valsemøllen tørgær (svarer til 50 g frisk gær)
 • 6 dl lunkent vand (ca. 25°C, lidt kolderen end lunkent)
 • Pynt: Olie og krydderier fx havsalt og tørret ramsløg

Brugt i opskriften

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 10 minutter i en røremaskine ved mellem hastighed, eller med hænderne, til den er glat og smidig – dejen må gerne være lidt klistret. Lad dejen hæve i en olieret skål i 60 minutter.
  3. Dej dejen i to. Læg hver dejklup i en slip-let ovnfast form (ca. 26 x 20 cm) og træk dejen ud til formens kanter, eller fordel dejen på en bageplade
   med bagepapir.
  4. Fordel lidt olie på overfladen og lav fordybninger med fingrene. Drys med salt og tørret ramsløg, eller andre krydderier efter eget valg. Lad dejen efterhæve i formen 30 minutter.
  5. Forvarm ovnen til 240°C og sænk så temperaturen til 220°C (varmluft 200°C). Bag foccacia i midten af ovnen i ca. 20-25 minutter.

DENNE OPSKRIFT KAN BAGES PÅ GRILL, SE HVORDAN DU BAGER BRØD PÅ GRILL HER >>

+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.