Madbrød med ramsløg og havsalt – Valsemøllen brødblanding

Er der noget bedre end udsigten til sol og grill i det fri? Det skulle da lige være smagen af lunt nybagt brød.

Lav nemt dit eget lækre hjemmebagte madbrød med ramsløg og flagesalt. Valsemøllen Itailensk Foccacia brødblanding er den perfekte løsning. Du får både en sprød krumme men stadig et svampet brød.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 t. og 50 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 2 brød
  • 1 ps. Valsemøllen Italiensk Foccacia 
  • 2 breve Valsemøllen tørgær (svarer til 50 g frisk gær)
  • 6 dl lunkent vand (ca. 25°C, lidt kolderen end lunkent)
  • Pynt: Olie og krydderier fx havsalt og tørret ramsløg

Brugt i opskriften

    1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær og tilsæt vand.
    2. Ælt dejen i 10 minutter i en røremaskine ved mellem hastighed, eller med hænderne, til den er glat og smidig – dejen må gerne være lidt klistret. Lad dejen hæve i en olieret skål i 60 minutter.
    3. Dej dejen i to. Læg hver dejklup i en slip-let ovnfast form (ca. 26 x 20 cm) og træk dejen ud til formens kanter, eller fordel dejen på en bageplade
      med bagepapir.
    4. Fordel lidt olie på overfladen og lav fordybninger med fingrene. Drys med salt og tørret ramsløg, eller andre krydderier efter eget valg. Lad dejen efterhæve i formen 30 minutter.
    5. Forvarm ovnen til 240°C og sænk så temperaturen til 220°C (varmluft 200°C). Bag foccacia i midten af ovnen i ca. 20-25 minutter.

DENNE OPSKRIFT KAN BAGES PÅ GRILL, SE HVORDAN DU BAGER BRØD PÅ GRILL HER >>