Kylling i karry med havreris

Få en lækker og nem opskrift på kylling i karry ala Ristaffel med masser af toppings, serveret med Valsemøllen Havreris. Vi kender alle den klassiske kylling i karry ret, også kendt som ristaffel, hvor man kan toppe retten med en masse lækre toppings. I denne opskrift har vi serveret retten med Valsemøllen Øko Havreris, der giver retten en mild og rund smag.

Valsemøllen Havreris er et velsmagende alternativ og med en kogetid på kun 10 minutter får du et mættende måltid, der både smager godt og er en kilde til protein og fyldt med fuldkorn og fibre. Se tilberedningsanvisningen her, og få inspiration til retter med havreris her.

Se opskrift

Køkkentid
10 min

Ventetid
20 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

4 personer

Havreris
3 dl Valsemøllen Øko Havreris
6 dl vand
1 -1,5 tsk. salt

Kylling i karry
2 spsk. olie
1-2 spsk. karry, mediumstærk
1 rødløg
2 fed hvidløg
350 g kyllingefilet
1 rød peberfugt
1 æble, i tern
1 dåse kokosmælk

Forslag til topping
Cashewnødder
Mangochutney
Ristet kokos
Æbletern

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Havreris

  1. Bring vand og salt i kog
  2. Tilsæt havreris, og kog i 10 min., ved svag varme
  3. Hæld vandet fra, og lad havrerisene trække under låg inden servering

Kylling i karry

  1. Varm olie op i en gryde – imens hakkes løg og hvidløg helt fint. Svits karry, løg og hvidløg i olien under omrøring et par minutter. Skær kyllingen i små tern, og kom dem i gryden og steg indtil kyllingen er gylden og sprød.
  2. Skær peberfrugten i tynde strimler. Kom dem i gryden sammen med kokosmælken, og lad det koge op.
  3. Lad retten simre i 15-18 minutter, tilsæt nu små tern af æble, og smag til med salt, peber, evt. en smule sukker og limesaft.
  4. Server retten sammen med kogte havreris og masser af forskellige toppings.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Vinderen trækkes 30. juni 2025 og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.