Sådan gør du
Krydderkage:
- Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie, æg og krydderier.
- Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
- Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
- Bag ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
Frosting:
- Pisk flødeost, appelsinsaft og flormelis til en luftig frosting
- Fordel frostingen på den afkølede krydderkage og drys med grofthakkede valnødder og evt. revet appelsinskal.
Et godt tip: Appelsinfrostingen giver krydderkagen en julet smag. Vil du hellere have en mere klassisk kage, kan du også sagtens udelade appelsin, og tilføje lidt vanilje i stedet. Det giver et dejligt sødt touch til den krydrede kage. Er du vild med kager med kanel? Så kan du også prøve disse julemuffins med kanel og æble eller måske flette en skøn julestjerne fyldt med skøn remonce.