Krydderkage med frosting – Bageblanding

Selvom det skal være nemt, behøver det ikke at være kedeligt. En krydderkage med frosting er beviset på det! Kagen er bagt med Valsemøllen Krydderkage Kageblanding, der har fået et ekstra krydret twist!

Når kulden banker på, er det godt at kunne lune sig med hyggelige stunder indendørs. En lækker krydderkage med frosting kan også hjælpe med at give dig varmen. Den er nemlig fyldt med varme krydderier og pyntet med en skøn appelsinfrosting, der sender tankerne mod varmere himmelstrøg. Kagen har også en dejlig julet smag, som gør sig godt i de kolde december-dage. Forkæl dem du holder af med hjemmebag på den nemme måde. Rigtige god bagelyst!

Se opskrift
krydderkage med frosting

Køkkentid
10 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 kage

Krydderkage
1 pakke Valsemøllen Krydderkage
1 dl neutral olie
½ dl vand
2 æg
2 tsk. kanel
1 tsk. nelliker
½ tsk. kardemomme

Frosting
400 g neutral flødeost
2 spsk. appelsinsaft
50 g flormelis
100 g valnødder

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Krydderkage:

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie, æg og krydderier.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter.

Frosting:

  1. Pisk flødeost, appelsinsaft og flormelis til en luftig frosting
  2. Fordel frostingen på den afkølede krydderkage og drys med grofthakkede valnødder og evt. revet appelsinskal.

Et godt tip: Appelsinfrostingen giver krydderkagen en julet smag. Vil du hellere have en mere klassisk kage, kan du også sagtens udelade appelsin, og tilføje lidt vanilje i stedet. Det giver et dejligt sødt touch til den krydrede kage. Er du vild med kager med kanel? Så kan du også prøve disse julemuffins med kanel og æble eller måske flette en skøn julestjerne fyldt med skøn remonce.