Krydderkage med frosting – Bageblanding

Selvom det skal være nemt, behøver det ikke at være kedeligt. En krydderkage med frosting er beviset på det! Kagen er bagt med Valsemøllen Krydderkage Kageblanding, der har fået et ekstra krydret twist!

Når kulden banker på, er det godt at kunne lune sig med hyggelige stunder indendørs. En lækker krydderkage med frosting kan også hjælpe med at give dig varmen. Den er nemlig fyldt med varme krydderier og pyntet med en skøn appelsinfrosting, der sender tankerne mod varmere himmelstrøg. Kagen har også en dejlig julet smag, som gør sig godt i de kolde december-dage. Forkæl dem du holder af med hjemmebag på den nemme måde. Rigtige god bagelyst!

Se opskrift
krydderkage med frosting

Køkkentid
10 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Krydderkage med frosting – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

1 kage

Krydderkage
1 pakke Valsemøllen Krydderkage
1 dl neutral olie
½ dl vand
2 æg
2 tsk. kanel
1 tsk. nelliker
½ tsk. kardemomme

Frosting
400 g neutral flødeost
2 spsk. appelsinsaft
50 g flormelis
100 g valnødder

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Krydderkage:

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie, æg og krydderier.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter.

Frosting:

  1. Pisk flødeost, appelsinsaft og flormelis til en luftig frosting
  2. Fordel frostingen på den afkølede krydderkage og drys med grofthakkede valnødder og evt. revet appelsinskal.

Et godt tip: Appelsinfrostingen giver krydderkagen en julet smag. Vil du hellere have en mere klassisk kage, kan du også sagtens udelade appelsin, og tilføje lidt vanilje i stedet. Det giver et dejligt sødt touch til den krydrede kage. Er du vild med kager med kanel? Så kan du også prøve disse julemuffins med kanel og æble eller måske flette en skøn julestjerne fyldt med skøn remonce.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.